Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: 50Blame
Discord ID: #3521
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198875185854/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování se přes zeď za pomocí animací, nízká úroveň RP.
Datum udělení postihu: 22.10. 2020
Datum expirace postihu: 5.11. 2020
Obhajoba:
Zdravím, rád bych Vás požádal o zvážení unbanu za bugování se přes zeď pro úník z CPZ.
Celý tenhle incident následoval po uzavření do CPZ den předem za vykrádačku. Bohužel mi hra crashnula a já se připojil až ráno. Ráno jsem se na server připojil při počtu asi 20 lidí. Napsal jsem do LOOC větu, že jsem v CPZ, aby si mě kdyžtak něco všimnul kdyby se tam někdo poblíž nacházel a mohli bychom to doerpit. Protože v okolí nikdo nebyl, rohodl jsem se dostat se ven pomocí příkazů na animace dostat se ven. Vím, že to ode mne byla hloupost, a chápu, že jsem svým nečestným chováním mohl někoho o své jednání okrást o potencionální RP v již zmíněné CPZ, abych mohl jít rpit na svůj druhý char. Taky chápu důvod tak dlouhého banu. Okrádal jsem o RP jak sebe tak ostatní a hlavně porušil pravidla SWRP. Těmito řádky, bych Vás chtěl ještě jednou požádat o unban, protože bych rád dříve RPil na serveru o něco dříve. Dnešním dnem jsem v půlce svého banu. Moc dobře si jsem vědom věci které jsem se dopustil a na 100% tuhle pitomost už neudělám.
K závěru bych se Vám všem chtěl hrozně omluvit, vůbec mě v tu chvíli nenapadlo, že můžu ovlivnit RP ostatních.
Omouvám se.
50Blame
Komentáře
Zdravím tě, @50Blame,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @50Blame,
tvé jednání bylo v rozporu s pravidly a nebylo férové vůči ostatním hráčům. Trest, jež ti byl uložen je adekvátní a vyhovuje tvému prohřešku.
Odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP