🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]

The_L3benThe_L3ben Člen
upraveno 3. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Aleksík

Discord ID: #0488

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/the_l3ben/

Důvod vedoucí k udělení postihu: FailRP nebo bugování (slyšel jsem oboje)

Datum udělení postihu: 31.10.2020

Datum expirace postihu: 10.11.2020

Obhajova: Zdravím píšu zde obhajovu na můj 10ti denni BAN za FailRP Začnu od samého začátku, s partou lidí jsme se zkusily zaměstnat v Sandy Fix & Repair za hlavním účelem sckrepování aut atd. Jelikož z té party měly všichni kromě mě jobu ¨Vinař¨, no na druhý den co jsme pracovali v Sandy Fix nenapadlo jednoho že budeme skrepovat čtyřkolky, skoro všichni skrepovali čtyřkolky z vinice a já ještě s jedním jsme braly a skrepovali NPC auta. Ale jak někteří řekli že je rychlejší brát čtyřkolky a jít je hned skrepovat tak mě s tím druhým nenapadlo nic jiného než jít s nimi skrepovat ty firemní čtyřkolky, dělali to tak asi 3-4dny po sobě já to udělal jednou ještě s jedním a dávalo to docela dost peněz ikdyž jsme si mysleli že to dává na random. A já se ho zeptal kolik tam je těch čtyřkolek, no následně mi řekl že to bere vždy když je bouřka že to dá všchny čtyřkolky do garáže, v tu chvíli jsem si uvědomil že to je proti pravidlům, nevím proč jsem to udělal ještě jednou jak jsem si to uvědomil ale chtěl jsem si prostě vydělat rychleji. Na další den co jsem si to uvědomil tak jsem s tím skončil a začal dělat jenom NPC auta, ale o pár dnů se to začlo řešit se Staffem. Předem díky že jste si udělali čas si tohle přečíst a svážit nad zkrácením. Strašně se omlouvám za tohle FailRP a uvědomuji si své chyby a na dále nechci s tímhle tím a tímhle podobým pokračovat.

Díky The_L3ben :)

Komentáře

• Zdravím tě, @The_L3ben,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @The_L3ben,

tvé jednání bylo v rozporu s pravidly a nebylo férové vůči ostatním hráčům. Zároveň šlo o FailRP, neb pochybuji, že jste daná vozidla poté odstranili. Trest, jež ti byl uložen je adekvátní a vyhovuje tvému prohřešku.

Odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.