Žádost o návrat na portál SWRP - Batysta [Zamítnuto]
Discord přezdívka: BatystaXD
Discord ID: #1617
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/batysta/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení Komunitních Pravidel (Lhaní o věku ve formuláři)
Datum udělení postihu: 5.6.2020
Datum expirace postihu: Nikdy (Permanentní Ban)
Obhajoba: Zdravím. Je to již více, jak 5 měsíců od mého permanentního postihu na portálu SWRP. Čin, který jsem způsobil absolutně nebyl v souladu s pravidly, čehož jsem si vědom, tudíž jsem byl "postihnut" právem. Z tohoto postihu jsem již od udělení postihu ponaučen a vím, že pokud má žádost bude schválena, tak takovouhle blbost už nikdy neudělám. Ano, na portálu SWRP jsem sice byl "postihnut" už jednou, ale to bylo za toxicitu, neboli také za porušení komunitních pravidel a na týden, další blbost, kterou jsem způsobil, ale z toho jsem si vzal ponaučení už po udělení banu a mám jasno v tom, že tohle už taky nikdy neudělám, a to byl před tímhle postihem můj jediný postih, ale nikdy v životě jsem na portálu SWRP neporušil pravidla RolePlaye.
V poslední mé žádosti mi bylo odpovězeno, že jsem tento čin spáchal několikanásobně a nesmyslně, což není pravda. Zalhal jsem 1. a přísahám, že naposled, a smysl to mělo takový, že mi většina hráčů portálu SWRP řeklo, že formulář přijímají jen lidem, kteří jsou starší 15 let, i když mi 2x v Live Staff room na discordu řekli, že berou i lidi mladší 15ti let. Tak jsem tam napsal úplně totožný formulář, jako ten 1., do kterého jsem napsal věk 13, akorát v tom 2. formuláři jsem zaměnil věk ze 13ti na 15 a poté mi byl formulář přijmut, tak mi to přišlo divné, ale neřešil jsem to.
Touto žádostí bych chtěl požádat o unban a o 2. šanci si opět zahrát na portálu SWRP, ale hlavně bych se chtěl každému z vedení portálu SWRP zpětně omluvit za ten 1. postih z důvodu toxicity, ale hlavně i za tenhle postih, a chci k tomu dodat to, že jsem se z obou postihů plně ponaučil, a zajistil jsem to, že nic podobného se v budoucnu již nestane.
Předem děkuji za projednání a odpovězení na tuto žádost, Batysta.
Komentáře
Zdravím tě. @BatystaXD,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @BatystaXD,
ihned ze začátku vyvrátím tvé tvrzení o počtu mylně uvedených informací. Žádost o whitelist statut portálu SidewayRP jsi podal čtyřikrát. Z toho jsi třikrát uvedl rozdílný věk a dokonce i rozdílnou emailovou adresu. Dále, bez logické posloupnosti neznamená nesmyslně, nýbrž skutečně bez logické číselné posloupnosti. Ve svých žádostech jsi mládl a stárl dle svého uvážení a to právě bez jakékoliv reálné logiky.
Dále vyvrátím tvé tvrzení o tvém předchozím postihu. Ve své obhajobě uvádíš, že jsi nikdy neporušil herní pravidla portálu SidewayRP, což je též lež. Týdenní postih ti byl udělen za toxicitu v LOOC, dále jeho spamování a z herních pravidel za "combat log" a "powergaming".
Ve finále, mohu potvrdit fakt, který ti sdělil Staff tým a to ten, že portál SidewayRP nemá věkový limit pro připojení. V komunitě nalezneš osoby mladší 15 let.
S přihlédnutím na fakt, že uvádíš nepravdivé informace i do obhajoby svého odvolání mi nezbývá nic jiného, než tvé odvolání zamítnout.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP