Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Bean Machine Coffee [Zamítnuto]

D0m1n0D0m1n0 Člen
upraveno 12. November 2020 v Archiv

Zdravím rád by som zažiadal o frakciu kaviarne.

Názov Spoločnosti: Bean Machine Coffee

Zoznam Členov:

Benjamin Natt- D0m1n0#6251

Pablo Castro - natt#6301

Zoznam Pozícií:

Majiteľ : Benjamin Natt

Manažér: Pablo Castro

Barista: Nájde sa IC

Čašník: Nájde sa IC

História:

Coffee bary, v meste Los Santos ich nieje moc. Už od tej doby, čo som sa spoznal so svojím kamarátom Pablom, sme snívali o vedení malého podniku. Obaja sme skúsení za barom. Kvôli skúseností a tiež sme chceli spoznať ako sa taký podnik riadi. Preto by sme radi vybudovali tento bar v meste. Radi by sme do mesta prispeli špeciálnymi zákusky, či výbornú kávou rôznych druhov. Veríme, že náš malý, napriek tomu solídny Coffee bar bude prínosom pre mesto.

Dopad na RP:

Keďže nie je v meste moc kaviarni. Je iba jedna tak by sme chceli rozbehnúť takúto menšiu kaviareň. Predsa majú bary konkurencie medzi sebou bahama, vanilla atd. Tak isto dielni je viac a konkuruje medzi sebou tak sme sa rozhodli rozbehnúť kaviareň pretože Gold Coffee nemá konkurenciu. Zákazníci si budú u nás môcť prenajať kaviareň napr. bude niekto chcieť súkromné stretnutie s niekým, tak im to za nejakú čiastku sme schopný poskytnúť.

Služby:

Predaj káv a nejakých zákuskov.

Pravidla ktoré treba dodržať keď bude niekto v kaviarni :

Človek z vlastným alkoholom, drogami a zbraňami sa do kaviarne nedostane.

V kaviarni sa nebude fajčiť či už tabakové výrobky a už vôbec nie tráva alebo podobne.

Alkohol sa bude predávať ľudom iba nad 21 rokov.

V kaviarni sa nebudú zákazníci hádať biť a podobne.

Tak isto sa nebudú ani urážať, ponižovať a podobne.

Sídlo:

Požiadavky:

Funkčné zámky na dvere

Funkční vklad hotovosti

Funkční bankomat

Funkčnú chladničku

Funkčný sklad

Funkčnú garáž

Interiér:

https://www.gta5-mods.com/maps/mlo-bean-machine-fivem-sp

Čo sa týka garáže skladu boss menu a podobne to by som sa dohodol s vami v tickete.

Ďakujem za váš strávený čas pri tejto žiadosti.

D0m1n0

Komentáře

• Zdravím tě,

aktuálně nemáme v plánu přidávat další gastro podnik na herní server. Máte-li zájem o práci v kavárně, doporučuji kontaktovat majitele stávajícího podniku.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.