🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban [Zamítnuto]

Kargo_CZKargo_CZ Člen
upraveno 13. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Kargo_CZ#9911

Discord ID: 9911

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198413817551/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Údajný Koss a RDM z mé strany

Datum udělení postihu:12.11.2020

Datum expirace postihu:19.11.2020

Obhajoba: Dne 11.11.2020 ve 23.00 se stala situace, kde A1ex ridil Sclass, vystoupil u odtahovky vedle CRIPS a společně s Frekvenci si chteli vymenit rizeni. V tom A1ex byl postrelen od osoby s modrým šátkem což IC víme že je vlajka Crips. Jeli jsme tedy za nimi že jim ukazeme ze se takto chovat nemají a nebudou střílet po random lidech. Řídil sem GLS, měl sem pouze pistoli a z té sem za celou dobu nevystřelil. Projeli sme kolem, ale bylo jich tam hodně tak sem pokračoval dál, což je i vidět na záznamu videa které proti nám bylo použito. Čekal sem že střílet nebudeme pokud jedu dál a necháme to být. V tom Patcinis z mého vozidla začal střílet a já začal okamžitě odjíždět. Já osobně neporušil nic, byl jsem pouze řidič a i kdybych vystřelil z pistole, buglo by mě to z vozidla. Což se nestalo tudíž sem nestřílel, to musí být vidět i v logu hitů že jsem nevystřelil, nezasáhl prostě sem neměl ani zbraň v ruce. IC sice mohu říct nestřílej, ale každý si přeci RPí postavu dle svého a zodpovídá za své činy, a já žádný čin proti pravidlu neprovedl. Žádám tedy o prošetření mého banu, protože nemám pocit že moje RP postava by porušila jakékoliv pravidlo. Děkuji Kargo.

Komentáře

• Zdravím tě, @Kargo_CZ,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Kargo_CZ,

situaci jsme prověřili a shledali ji též jako porušení výše uvedených pravidel. Postih je k aktu adekvátní a tedy platný.

Odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.