Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

PanKnedlikPanKnedlik Člen
upraveno 29. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: MrKendul#0001

Discord ID: 597722673531060231

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/knedlikcz/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Kopírování LSPD

Datum udělení postihu: 8 měsíců dozadu

Datum expirace postihu: Nikdy

Obhajoba:

Přeji hezký večer,

Po nějaké době opět píši... celou situaci bych rád vyřešil přes nějaký hlasový kanál nedokážu celou tuto situaci popsat v textu, byla by nějaká možnost určení nějakého termínu kdy by byla možnost se sejít na vašem nebo klidně na jiném discordu... Upřímně nechápu důvod banu a proto bych to rád probral pokud požadujete jako krádež BCSO/LSPD Discord TROR, tak ban je neprávem, protože materiály nebyly poskytnuty mnou nýbrž panem známým pod přezdívkou "BEAST" v době kdy mi byly materiály poskytnuty mi bylo sděleno že vše je majetkem onoho "BEASTA". Proto nechápu, proč nebyl potrestán on, ale já. Jsem schopen dodat důkazní materiál v podobě svědka vystupující pod přezdívkou "Seryozka". Jediná věc, které jsem se dopustil je kopírování materiálu u kterých mi pán "BEAST" sdělil že je mohu použít a je jejich vlastníkem.

S pozdravem,

MrKendul

Komentáře

• Zdravím tě, @PanKnedlik,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @PanKnedlik,

snímky obrazovky které jsi zaslal není možné považovat za důkazní materiál hrající ve tvůj prospěch. Ostatně, tento fakt jsem ti již sdělil mnohokrát. Dále, již několikrát jsem ti sdělil, že je nutné vyhledat důkazní materiál, který bude hrát ve tvůj prospěch. Na tuto informaci stále nedbáš a pokračuješ ve svém jednání.

Ve finále, pro řešení odvolání je určen tento způsob, nikoliv hlasové kanály portálu SidewayRP. Máš-li zájem o schválení odvolání, doporučuji ti nalézt důkazní materiál, který potvrdí tvou nevinu v tomto konkrétním případě.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.