Žiadosť o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Kovi
Discord ID: Kovi#1295
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198337142980/
Důvod vedoucí k udělení postihu: bugovanie, následné obchádzanie banu
Datum udělení postihu: 11-12 mesiacov +- späť
Datum expirace postihu: ∞ (perma)
Obhajoba:
Ahojte, možno niekomu v AT moje meno niečo hovorí, ale ak nie tak na úvod sa predstavím. Moje meno je Patrik no veľa ľudí ma pozná pod prezývkou "Kovi". Na RP som už nejaký ten rôčik. Jedného dňa som sa rozhodol, že skúsim zmenu a navštívim váš server- Sideway. Po pár mesiacoch hrania RP na servery mi bol udelený ban z dôsledku bugovania peňazí. Rozhodoval som sa dať si pauzu? Skúsiť nový iný server?
No moja odpoveď v hlave bola- "Mám tam kamarátov, máme rozbehnutú frakciu, je tam komunita ktorá stojí za to, je tam dev na top úrovni (čo sa mi aj potom potvrdilo)"
Moje rozhodnutie bolo jasné, skúsim to znovu s novým GTA účtom, discordom, od nuly. Chcel som nový nepoškrvnený začiatok s čistým kontom. Po asi 3 mesiacoch som bol ale zavolaný do staff roomky... Prvá otázka- "Hovorí ti niečo Kovi?" Následne som vysvetlil staffom, čo ako je vo veci a že som chcel dať tomu nový začiatok. Po par minutách mi bol udelený permanentný ban za obchádzanie predošlého banu. A tu sa mi potvrdilo, že váš server po tej či už AT stránke ale aj devovej je v TOP-e. Následne sa to ešte raz zopakovalo.
Svoje správanie som nie raz oľutoval a poučil sa z chýb ktorého som urobil. Chcel by som teda po cca. roku požiadať o udelenie unbanu. Či už sa pridať ku starým kamaratom a tvoriť to RP ďalej alebo sa pridať ku kamarátom, čo prešli na váš server v poslednej dobe a tvoriť RP s nimi. Preto by som vás chcel požiadať o milosť pri udelovaní unbanu.
Ďakujem
Kovi
Komentáře
Zdravím tě, @PatrikKovi,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @PatrikKovi,
je mi líto, ovšem tvé chování, které jsi prováděl bylo silně za hranicí nejen etického kodexu, ale i pravidel a zásad portálu SidewayRP. Obcházení udělené suspendace je jedním z nejhorších aktů, které jako hráč můžeš provést. Bohužel jsem se rozhodl tvému odvolání nevyhovět, a to právě z důvodu předešlého obcházení postihu a záměrného uvádění nepravdivých informací v předchozím odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP