Sandy Shores Medical Center [SSMC] [Zamítnuto]
Příběh:
Dr. Mike McHugo díky společnosti Gruppe6 objevil nelegální činnost, ale ví jak nebezpečné to někdy může být a proto se vrátil do nemocnice a společnost Gruppe6 prodal, za utržené peníze by rád koupil soukromou kliniku v Sandy. Bude poskytovat zdravotní péči lidem, kteří sem přijdou. Tím, že je to lokačně umístěno do Sandy, tak do soukromé nemocnice mají lidé z Paleta a Sandy blíže a nemusí, tak jezdit až do města. To samé PD. Mike díky nelegální činnosti objevil i možnou klientelu právě v oblasti medicíny pro Mafii či ganstery. Specifické služby pro klienty - prodej opiátů (pokud tyto drogy jsou možné koupit či vyrobit) a následně léčení, operace a asistence doktora přímo tam kde je potřeba - za specifické ceny, bez hlášení PD. Při problému s policií, tedy pokud by policie, chtěla někoho zadržet, tak díky soukromé klinice na to nemají právo a musejí zažádat o povolení, případě lékař nemusí sdělovat, PD žádné informace. Vše legální cestou.
Popis:
Jednalo by se tedy o legální kliniku, která by sloužila pro veřejnost, pomáhala by EMS pokud je nápor případů a především by přímo reagovala na volání mafií, ganstrů a podobných lidí. Nemusela by být viděna na GPS mapě, ale měla by svůj telefon v seznamu a v tabletu města by taktéž byla evidovaná. Právě pro všechny, kteří tuto péči potřebují.
SSMC nebude mít tyto RP:
- Určitě by zde nebyla možnost se hospitalizovat (rev za 500)
- Nechci, aby zde byla velký JIP, tedy ani možnost se zde objevit při spawnutí.
- Nechci brát RP akce EMS, ale Mafie a nelegálka nemá funkční doktory + jakmile se stane něco v Sandy, tak EMS trvá minimálně 5 minut než projedou městem. Do paleta nemluvě. To samé pro sherify, a všechny kdo jsou v Sandy, je mnohem blíž jít do Sandy než do města na EMS.
- SSMC nebude mít RP akce koronera a další podobné atestace (po domluvě s EMS vedením)
RP akce pro SSMC:
- Pro všechny nelegální složky doktor za sice vyšší cenu než z EMS, ale nebude volat policii a přijede na zavolání až do domu. (Pokud bude nutná operace, buď si převeze na sál do SSMC a nebo provede v době, ale k tomu je nutné mít specifické RP, ty taky mám již vymyšlené)
- Možnost hospitalizace na krátkou dobu (omezená kapacita hospitalizace - bude sloužit pro možnost pooperační rekonvalescence - nebudou se tam lidi spamowat a nebude možnost se tam hospitalizovat za poplatek)
- Možnost RP pro občany (všechny lidi), kteří jsou v Sandy, nemusí jezdit do nemocnice do města
- Možnost dělat operace (chirurgie)
- Možnost RP pro EMS - výcviky, případně i kooperace doktorů (řidiči a záchranáři ne EMS nesmí erpit ošetřování - nejsou doktoři - tedy by měli alespoň RP akci za nepřítomnost lékařů.
- Možnost RP pro PD a DOJ - místo, kde se bude nelegální aktivita kupit, ale budou muset pokaždé získat povolení - soukromá klinika.
- Při velkém tlaku na EMS ve městě může SSMC pomoci.
- RP akce s vrtulníkem v horách či při vyprošťování z míst kam se normálně helikoptéra nedostane. (RP akce helikoptéry s naviákem - slanění)
- Terénní doktoři - pouze přijedou a ošetří v terénu - bude muset přijet sanitka z EMS a nebo SSMC, primárně, ale budou zaměstnanci jezdit pouze ve vozech bez možností převozu (aby bylo více RP akci pro EMS)
- Budeme si muset Medkity kupovat a auta budeme mít stejně jako to má EMS nyní (Mimochodem super nápad - konečně se o ně staráme)
Poznámka: Několikrát se mi stalo, že jsem jako doktor nemohl jet do Paleta a nebo Sandy, protože toho bylo hodně ve městě a Sandy je zajížďka 15 - 20 minut, tedy raději předám místním + je podle mě potřeba více doktorů. Když jsem dnes byl postřelen v Sandy, tam mi nemohli ani poslat sanitku ve službě bylo 6 jednotek a všechny plné ve městě.
Rád bych měl tyto vozidla:
- 6x Nějaké SUV (bylo by super mít s polepy. Vozidlo s majáky a bez možnosti převozu pacientů - pokud nebude možné nějaké sehnat, tak budeme mít SUV co má EMS a obarvíme si to na jinou barvu.)
Našel jsem toto: https://cs.gta5-mods.com/paintjobs/norwegian-xc-70-doctor-car-els [LEGE = de lege artis medicinae (lat.), tedy česky Umění Lékařství (nebo diagnostika)]
A nebo toto https://cs.gta5-mods.com/vehicles/danish-paramedicin-audi-rs6-paintjob-els-add-on-fivem.
- 2x Sanitka nebo dodávka s možností polepu (Sanitka, kterou mají FD a EMS je hloupá v tom, že jí vlastní již městské jednotky a logicky by v Sandy měla být spíše nějaká mobilnější do terénu - Možná ta co je v GTA v Sandy původně.
- 1x Helikoptéra (pro možnost vyproštění pacientů z hor či cest kam se auta nedostanou - RP akce slanění a následné přichycení na naviják - helina klesne, aby mohli nastoupit a letíme - našel jsem toto: https://cs.gta5-mods.com/paintjobs/norwegian-air-ambulance-paramedic, ale jistě bude i jiná možnost).
Místo:
No a zde je problém, Nemocnice SSMC je v Sandy hned vedle Sherifů. Upřímně nevím jestli je dobré mít to takto nalepené u sebe, tedy spíše navrhuji zezadu. Pokud se podaří nějako udělat vchod v zadní části, tak to vlastně bude oddělené. Jo bude to hodně dlouhé, když tam budou chodit mafiáni a tak, ale jiné místo jsem nenašel a říká se "pod svíčkou je největší tma, ne?"
- Případně jsme s kolegou, který do toho se mnou jde našli Interiér. Ale nevím jak moc se bude hodit. https://cs.gta5-mods.com/maps/sandy-shores-hospital-five-m-prop-friendly-map-editor
Role v EMS a platy:
- Ředitel SSMC - 350
- Náměstek ředitele (právník) - 325
- Velitel zásahu ZZS (záchranného zdravotného sboru) - 300
- Doktor - 275
- Záchranář - 250
- Cadet - 150
Oblečení:
Pokud možno přidat nějaké jiné uniformy než mají EMS, bylo by to vhodné. Nějaké trička s popisy Medic či Paramedic - našel jsem jen toto:
Paramedic For All Character
https://cs.gta5-mods.com/player/paramedic-for-all-character
NEBO
Mexico Paramedics (Paramedicos México)
https://cs.gta5-mods.com/player/paramedicos-mexico
NEBO toto, ale s jiným názvem https://cs.gta5-mods.com/player/german-paramedic-skins-in-two-different-variations (pokud to jde).
A nebo klidně pokud je snazší nakreslit, tak prostě nějaké obyčejné tričko (Modré, zelené či červené) s nápisem Paramedic nebo Medic. Nebo udělat v šatně možnost více oblečení spárovat s nálepkou Paramedic či EMS.
Drobnost pasivní RP:
- Tím, že je to soukromá klinika a ne vždy bude mít hodně výjezdů a nechci brát RP EMS a FD, tedy jezdit do města na výjezdy a podobně, tak by to mohlo být podobně jako u taxikářů či u kamionů. Tedy by pasivní RP akce byla tak, že by SSMC ve službě, když nebude mít RP akci, jezdila na různé místa v Sandy a paletu a ošetřovala by místní. Tedy by dojela a strávila tam nějaký čas a za to dostali malý příjem, třeba 50 - 100dol. Důvod je, aby tato frakce udržela lidi, aby neodešli, protože když není co dělat, tak lidi odejdou - toto by podpořilo právě o že by si když nebude co dělat, alespoň vydělávali.
Vybavení:
- Auta (viz výše)
- Možnost oblečení - uniformy (viz výše)
- Místo na vysílačce (EMS - 2 nebo SSMC)
- Místo v nabídce /tab (tedy tabule města)
- Místo v telefonu, aby každý mohl zavolat. - Pokud nějako půjde ošéfovat to, že když zmáčknout "g" v Sandy, tak to pípne pouze nám, tak super. Pokud ne, tak nějaké řešení jak to řešit. (případně telefon co mají EMS - vybírat si jen cally)
- 2-4 místnosti (hala, operační sál, ošetřovna, malá jip)
Majitele:
Ředitel: Dr. Mike McHugo (Mingo)
Primář oddělení: JoshMc Carthy (Dareky)
Shrnutí:
- O všem se dá domluvit. O tom jestli je potřeba to a to. Jsem tomu otevřený, ale nějaké věci jsou nutností. Například pár vozidel pro doktory
- Sandy klinika jak už její název napovídá je pouze klinikou a nikoliv nemocnicí. Je to prostě malá pobočka nemocnice. Stejně jako mají PD pobočky - sherify, rangery. Tak si myslím, že EMS by měla mít taky pobočky.
- Snady by byla malou pobočkou a sloužila by převážně jako doktoři, tedy sanitky budeme mít pouze na převozy do nemocnice a nebo nouzové případy, kdy je potřeba pacienta v Sandy nebo Paletu naložit a odvést do EMS
- Pobočka by měla výhodu mobility rychlými vozy a tedy by pomohla mafii, gangům - doktor by přijel do bytu a nebo přímo na místo, kde by bylo potřeba.
- Jednalo by se o Legální kliniku, která by měla otevřenou cestu k nelegálnímu ošetřování - Kdybych chtěl erpít jen korupci, tak si o ní kliniku nežádám.
- Nové RP akce pro město: Právníci by zastupovaly nemocnici ve věci soudní. PD by měli o akci - léčení méně, ale kvalita ošetřování by začala růst. PD by měli pobočku EMS i v Sandy a nemuseli by jezdit se ošetřovat až do města. FD a EMS by měli podporu doktorů. Tedy by prostě přijel doktor na místo akce a nemuselo by se tolik řešit erpení místních u řidičů, záchranářů a pod. Bude více EMS a tedy nebude hrozit, že když PD budou potřebovat, tak nebudou. Možnost dispečera EMS, což je funkce, která je již v EMS plánovaná, ale zatím neukotvená (zde by měla uplatnění) - Na jednom telefonu EMS by koordinovala kam kdo jede..
P.S. Ten nápad se nelíbí nejen mě, ale podpoří mě dalších x-hráčů. Proto svoji žádost podávám znovu a doufám, že se zalíbí.
Komentáře
+1
Nalezeny další možné interiéry.. :)
1) https://www.youtube.com/watch?v=dgfJhhCWDQc
2) https://pt.gta5-mods.com/maps/sandy-shores-hospital-mlo-interior-add-on-fivem
Zdravím tě,
aktuálně nemáme v plánu otevření dalšího nemocničního zařízení. Zároveň, žádáš o vozidla která se v Kalifornii nepoužívají a tudíž jsou pro nás nevhodná. Ve finále si žádáš o otevření částečně ilegální kliniky, jež je umístěna přímo vedle stanice LSSD, což je nesmyslné.
Žádost je zamítnuta.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP