O'Neill Farm [Zamítnuto]
Zdravím, chtěl bych vám představit moji vizi o nové frakci "O'Neill Farm".
Název firmy: O'Neill Farm
Činnost firmy:
Zásobování ostatní frakce svými produkty, jako například restaurace čerstvým masem.
Výroba mléčných výrobků a následný prodej například šlehačky a mléka do kaváren.
Pěstování zeleniny a ovoce, zelenina by se mohla prodávat rovněž do restaurací.
Pracovní pozice:
Majitel - Damien Darhl (DrAski23#8580)
Zástupce -
Hlavní farmář -
Zkušený farmář - Henry Warner (Kres#6509)
Farmář -
Nováček -
Brigádník (vhodný pro lidi co erpí nezletilé)
Náplň práce:
Sběr ovoce ze stromů (na princip vinice) 「vhodné pro brigádu」
Starání se o zvířata 「vhodné pro brigádu」
Řezník, který by zpracovával maso
Orání pole a následné setí a sklízení
Poloha:
Další fotky z místa:
Farma má funkční interiér, a tudíž se nemusí kupovat, nebo vytvářet.
Chtělo by to tam jen trošku uklidit.
A jediné co by se muselo upravit je ta velká stodola. Bylo by super kdyby byla funkční a udělal by se z ní sklad.
Kde se co bude dělat:
obr.1.
- Pěstování jablek, švestek, hrušek, třešní (pokud by to byl problém, stačí jen jablka)
- Místo pro chovná zvířata, krávy, prasata
obr.2.
- Červená stodola by byla sklad
- Dům, sídlo firmy
- Malá stodola vpravo sklad vozidel a nástrojů pro obdělávání
obr.3.
- Pole pro pěstování obilovin a dalších potravin
Jaký má frakce přínos pro RP:
Nová pracovní místa, vhodná i pro nezletilé
Práce pro mechaniky (údržba pracovních strojů)
Práce pro G6 (instalace kamer a dalších bezpečnostních zařízení)
Při prosperitě firmy pořádání různých trhů
Něco o firmě: O'Neill Farmu založil v roce 1976 Josh O'Neil, farma byla velice prestižní a vyvážela své produkty i po jiných ostrovech. Josh, můj strýc měl 2 syny. Ovšem ani jeden z nich nejevil zájem pokračovat v otcových stopách. Po smrti svého otce, kterého nešťastně nakopl kůň a následně zemřel na vnitřní krvácení rozprodali farmu na 9 částí. 6 z nich zkrachovaly do 5 let, a zbylé 3 sotva přežívali. Po velké krizi které proběhla v roce 2016 zbylé farmy zkrachovali a dostali se do vlastnictví státu.
Já Damien Darhl jsem se mezi tím dozvěděl že jsem adoptovaný. zjistil jsem že mí rodiče zemřeli při autonehodě, ale že můj otec měl bratra, má jediná žijící rodina. V tu dobu byl již po smrti, ale já ho marně hledal. Cesta mě zavedla až na opuštěnou farmu, kterou jsem se rozhodl koupit a pokračovat ve strýcové vizi.
Ilustrační fotka jak by to mohlo vypadat
Děkuji všem co to dočetli až sem, jestli máte jakékoliv připomínky, tak neváhejte napsat.
DrAski23
Komentáře
Pracovníky ještě musím zařídit, napsal bych do hlavního chatu, ale chtěl bych si to vše řešit IC nebo přes IC oznámení.
Toto mi přijde jako super nápad a upřímně by mohlo být zajímavé to propojit konečně s možností jídla a restaurací. Lidi, kteří neerpí jídlo by nyní dostali důvod jíst a tedy by se farma a RP uživilo. Myslím si, že to je opravdu super nápad.
O tom jsem se již bavil v ticketu a prý potřeba jíst a pít je většině na obtíž, ale kdyby ji přidali, tak by to otevřelo dveře farmám, kavárnám, ranchům a podobným frakcím.
Je to škoda no, myslím že nakoupit si jídlo za 400 dollaru na den a jednou za půl hodiny něco sníst není tak obtěžující.
Zdravím tě,
nemáme aktuálně v plánu přidání takového způsobu RP, neb v něm nevidíme dlouhodobý potenciál. Zároveň to nyní není v možnostech našich vývojářů.
Žádost je zamítnuta.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP