🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban [Zamítnuto]

paulpaul Člen
upraveno 22. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: paul_#7621

Discord ID:693890390281027634

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198847727333/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Použití crosshair

Datum udělení postihu: 26.11.2020

Datum expirace postihu: perma

Průběh: S kamarády jsem se rozhodl že by jsme šli hrát Tarkov a já řekl že můžeme. Přitom když zapínám Tarkov tak si zapnu i crosshair protože tam není a já si ho radši zapnu kvůli tomu když nemířím a chci rychle střílet bez míření tak použiji ten crosshair u toho abych se nemusel orientovat na střed monitoru. Hráli jsme to cca hodinu potom jsem jim řekl že půjdu RPit a vypl jsem Tarkov a zapomněl jsem že mám zaplý crosshair. Přitom jak jsem hrál cca 10 minut jsem si chtěl udělat fotku a poslat to kámošům do skupiny na discord ale nevšiml jsem si že mám zaplý crosshair po krátké době jsem si vzpoměl že mám zaplý crosshair, a přitom byla fotka dávno poslána na discord. Jak jsem si na to vzpomněl, tak jsem crosshair hned vypl a asi po hodině si mě předvolal někdo do staff room a dal mi permu.

Obhajoba: Omlouvám se že jsem zapomněl že mám zaplý crosshair a že jsem byl ve výhodě, kladu za to následky ale myslím si že za to že jsem si zapomněl vypnout crosshair že bych měl dostat permaban, neměl bych třeba dostat ban na 1-2 měsíce. Dostal jsem ponaučení z toho že už nezapnu crosshair a chtěl bych druhou šanci tady RPit protože je tu super komunita mám tady už rozRPenou postavu u LSSD a chtěl bych v ní pokračovat, byl bych rád kdyby jste mi sundali permu a dali klidně ještě ban na měsíc. Uvědomuji si že jsem porušil pravidla SWRP ale nechci přijít o tak dobrý RP server protože ostatní servery stojí za víme co... Je mi opravdu líto co jsem udělal...

(omlouvám se že píšu drive o par dnu než bych mel protože od zítřka nebudu doma do 3 ledna tak jestli nevadí že jsem napsal žádost o unban o par dnu drive díky za pochopení)

a jestli dostanu unban nebo ne tak i tak přeju veselé vánoce a šťastný novy rok ♥

S pozdravem, Paul.

Komentáře

• Zdravím tě, @paul,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @paul,

využívání programů tzv. "crosshairu" je vysoce amorální a vůči ostatním hráčům neférové. Zároveň, tvé vyjadřování k některým členům komunity tohoto portálu je vysoce neetické a amorální.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.