🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban [Zamítnuto]

diegoczdiegocz Člen
upraveno 22. December 2020 v Archiv

Discord nick: Diegoo#8034

Steam účet: https://steamcommunity.com/id/diegovec

Důvod k udělení postihu: Bugování/Mixování peněz

Datum udělení postihu: 25.6. 2020

Datum expirace postihu: Perma

Obhajoba: Zdravím, skoro před půl rokem jsem byl zabanován za Mixování peněz mezi postavami (cca 20k + - ). Moc dobře si uvědomuju, že to co jsem dělal bylo silně pod úrovní kvalitního RP a taky kdybych v tom nadále pokračoval bych mohl přicházet na částky, které by kazily víc a víc ekonomiku na serveru. Za tu dobu, co jsem tady nehrál, jsem se snažil v RP zlepšovat a nahrál několik hodin a získal zároveň i více zkušeností než jsem měl kdysi. Peníze jsem mixoval z toho důvodu, že jsem si na postavě, chtěl koupit auto cca za 20k, ale nebavilo mě jezdit kamiony, jelikož jsem na té postavě měl poměrně dost RP a ježdění kamionů byla pro mě ztráta času, i kdysi jsem si uvědomoval, že co dělám je špatně, ale i přesto jsem v tom bohužel pokračoval. Zároveň jsem na serveru žádný jiný ban/warn do té doby neměl, až bohužel z toho padl permanentní ban. Z mé chyby jsem se dost poučil a jsem si jist, že kdyby jste mi dali šanci zde ještě hrát, tuhle chybu bych už v životě neopakoval, jelikož váš server byl jediný server, kde jsem měl pouze dobré zkušenosti s RP, bylo tam dost fajn lidí se kterými jsem rád rpil a za tu dobu co celkově RPím jsem nenašel žádný server, který by se tomuhle dokázal vyrovnat, nedokážu popsat jak moc mi RP na serveru chybí. Chtěl bych se omluvit celému staffu a zároveň i ostatním lidem, kteří si peníze dokázali získat normálně skrz normální RP a ne způsobem jako já. Byl bych strašně moc rád, kdybych dostal druhou a zároveň poslední šanci.

Díky za váš čas, Diego

Komentáře

• Zdravím tě, @diegocz,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @diegocz,

zneužívání jakékoliv zvýhodňující mechaniky je přísně zakázáno a zároveň je to vysoce amorální. Trest ti byl udělen právoplatně a je adekvátní k tvému jednání.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.