Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení penalizace. [Zamítnuto]

AladinAladin Člen
upraveno 29. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Aladin#1838

Discord ID: #1838

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/besthackseuwest/

Důvod vedoucí k udělení postihu: NVL a TrashRP.

Datum udělení postihu: 26.12.2020

Datum expirace postihu: 23.1.2021

Obhajoba:

Myslím si, že délka mého banu k daným věcem je neadekvátní. Začlo to všechno tak, že jsme měli přestřelku s Italama, jeli jsem před nimi a oni nás pronásledovali a stříleli po nás, zároveň za nimi jelo Policejní SUV. Poté co se nám podařilo prostřelit pneumatiku Italům, kteří následně dostali smyk a zastavili, tak policejní auto si řekl, že prostě pojede po nás. Ujížděli jsme, potom jsme se vybourali a samozřejmě nás dostali. Já jsem málem vykrvácel, nakonec mi PD dalo bandáž a já přežil, ale tím pádem když mi dalo bandáž a odpoutalo mě tak jsem měl chvíli čas, vložil jsem svůj TEC-9 do otevřeného kufru, SHERIFKA (FUFINA) mířila směrem za auto a když míříte nevidíte pod sebe, tím pádem jsem využil šance a rychle ho tam dal. Bohužel jsem to nestihl zaerpit. Když jsem měl animaci (v kufru) a přetáhl jsem ten TEC, tak už jsem ji chtěl zrušit ale ve vteřině na to mi nasadila pouta a já už neměl co dělat, admini to vyhodnotili tak, že "zapoutaný!" jsem dal TECa do kufra. Já ale otevřel kufru když jsem se bandážoval. Zároveň když jsem to nakousnul, chtěl bych říct , že v CPZkách nemohly ani nějak zjistit, že jsem ten TEC dal do kufru já, ale SHERIFKA si prostě zametila můj obličej a moje jméno v chatu a hledala mě, neustále chodila za mnou a do /do se pořád ptala kdo dal ten TEC do kufru. Poté co jsem zaerpil /do Týpek v bílém, tak odešla a 10 sekund na to se vrátila a řekla, že jsem to tam dal já. Ona to nemohla vidět. Potom tam na celý CPZ řve ŽE MÁ OČI. Blbost, samy si zkuste vzít zbraň, zamířit a dívat se jedním okem do zaměřovače, prostě pod sebe nevidíte, nejde to. Využívala pohled 3 osoby. Potom další věc, když už mě tedy vyřešili, tak jsem seděl ve vězení ale zapl jsem si její stream, kde zrovna pouštěli písničky přes SoundBoard. Řeknete si dobře, ale ty písničky byly Kuba Song, neboli Kubánské.

Děkuji, žádám o prošetření mé žádosti.

Důkaz: https://www.twitch.tv/videos/849433602 , je to její CLIP ze streamu. Celé to začíná na čase 07:56:00.

Komentáře

• Zdravím tě, @Aladin,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Aladin,

danou situaci jsem projednal se členy Staff týmu, kteří ti postih udělili. Délka postihu je zcela adekvátní k tvému rozporuplnému jednání a k tvé minulosti. Délka postihu je tedy právoplatná.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.