Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

LucaLuca Člen
upraveno 4. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: aragonov

Discord ID: #3486

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198851488486/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Využití bugu pro svůj prospěch.

Datum udělení postihu: 04.06.2020

Datum expirace postihu: Permanentně

Obhajoba: Dne 04.06.2020 jsem dostal pernamentní ban za bugování peněz přes charaktery což bylo kolem 10,000$. V tu dobu jsem se bavil s jedním člověkem, který tento bug znal a už ho dávno udělal a řekl mi jak tento bug funguje a prý že nedostal ban. Moje chtíč po penězích a po tom že bych mohl mít nějaké peníze na víc na nějaké vozidlo mě přemohla a jednoho dne jsem to šel vyzkoušet. Našetřil jsem zbylé peníze co mi chyběli na nové vozidlo 10,000$ a šel si koupit vozidlo. Když uplynul nějaký ten čas od doby co jsem toto zkusil tak jsem na to úplně zapomněl že jsem si nějaké peníze nabugoval. To se mi vymstilo. Když jsem se ráno probudil tak jsem dostal soukromou zprávu od bota že jsem byl permanentně zabanován. Bylo mi jasné za co mi byl udělen tento ban. Na serveru jsem prožil krásné hodiny ze svého charaktera a jeho přiběhu co jsem si založil. Hrozně rád bych se k tomu zase zpátky vrátil a potkal zase své staré známé přátele. Na SWRP jsem narpil 1,200 hodin za pár měsíců a hrozně mě mrzí že jsem toto udělal a byl jsem takhle potrestán.

Děkuji a přeji hezký zbytek dne a krásně prožité svátky...

Aragon

Komentáře

• Zdravím tě, @Luca,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Luca,

prošel jsem si celou situaci, týkající se tvého postihu. Došel jsem zároveň k informaci, která obsahuje výši tebou získané částky. Mohu tě ubezpečit, že částka, kterou jsi uvedl, je výrazně nižší než částka, o kterou se skutečně jednalo.

Zároveň, uvádění nepravdivých informací do oficiálního dokumentu portálu SidewayRP je hrubým porušením nejen pravidel, ale též jistého etického kodexu.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.