Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

SNIGISSNIGIS Člen
upraveno 4. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: SNIGIS

Discord ID: #5529

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/snigisox/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Přendávání peněz mezi chary. (Bugování peněz)

Datum udělení postihu: 20.04.2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Dne 20.04.2020 jsem dostal permanentní ban za bugování peněz přes vytváření nových charů a dále dávání do kufru, myslel jsem si že začátek bude strašně těžký ale každý nějak začíná a měl jsem jít vydělávat než bugovat, za tu dobu jsem pochopil že RP není o penězích ale to abych si tvořil svůj příběh a také abych si RP užil a dělal RP také pro ostatní. I když jsem si nabugoval pouze kolem 5000 tak to byla blbost a omlouvám se všem a hlavně jsem tímto mohl ovlivnit RP, a chtěl bych se vrátit jelikož mi přijde že pouze u vás je kvalitní RP a zábava, myslím si že jsem si uvědomil chybu, a do ted toho lituji jelikož jsem u vás na serveru poznal spoustnu v pohodě lidí a hlavně tu komunitu. Pochopím že unban asi nedostanu ale byl bych rád kdyby se mi aspon ban z permanentního zkrátil na nějaké měsíce, Zaručím se že žádná podobná věc jako je porušení pravidel se již nestane moc se omlouvám.

Děkuji a přeju hezký zbytek dne, a krásné svátky a šťastný Nový rok.

Komentáře

• Zdravím tě, @SNIGIS,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @SNIGIS,

obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením nejen pravidel portálu SidewayRP, ale také jistého etického kodexu. Systém naší umělé inteligence vyhodnotil u tvých účtů, dle několika parametrů, neshody. Tomuto hlášení se následně věnoval člen Management týmu který ti postih udělil.

Vzhledem k tomu, že nyní záměrně uvádíš nepravdivé informace do svého odvolání, jsem nucen jej zamítnout.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.