Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban. [Zamítnuto]

artoxartox Člen
upraveno 6. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: zer0.#1337

Discord ID: 534743420170665985

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/xunresolved/

Důvod vedoucí k udělení postihu: NVL, TrashRP, Mixing Postav.

Datum udělení postihu: 11-13.03.2020 (nevím to přesně, bohužel.)

Datum expirace postihu: Permanentní ban.

Obhajoba: Zdravím, mé jméno je zer0 a hrál jsem na SideWayi naposledy před 2-3 měsícemi a asi víte proč, obešel jsem permanentní ban z tohož důvodu že jsem chtěl hrát na SideWayi, ano jsem si vědom toho že jsem porušil pravidla, ale můžu vzíti na vlastní srst že jsem žádné pravidla neporušil a chtěl jsem RPit normálně a nikomu nepřekazit jakkoliv RP, abych začal od začátku mého prvního banu, dostal jsem ban s mým kamarádem za již uvedené důvody ale došlo tam k jednomu velkému nedorozumění, ale protože respektuji rozhodnutí A-Teamu, nechtěl jsem se s nimi hádat, ale v tu dobu mě ta délka trestu opravdu zarazila, vím že tu máte každý den, týden a měsíc žádosti jak se každý změnil a není takový jaký byl v době udělení trestu a vím že asi jen tak každý nedostane unban, ale opravdu Vás mohu ujistit že uběhlo celkem dlouhá doba od mého trestu, též jsem dospěl a dostal jsem rozum, předtím mi bylo 14 a teď mi je 15 let, osobně též mohu říci že si myslím že se obejdu bez jakéhokoliv trestu, pokud se udělá nějaké slitování, snažím se už od té doby co jsem dostal ban si zařídit jakkoliv unban, podal jsem si už alespoň 3 žádosti a jak jsem říkal, byl jsem tak zoufalý že jsem obešel permanentní ban abych mohl hrát na SWRP, vím že jsem opět porušil pravidla, ale opravdu jsem nepřišel dělat žádný bordel.

Též patří má omluva hráčům a A-Teamu za způsobenou škodu na dojmu RP, už je to celkem dlouho a nepamatuji si moc komu jsem co způsobil ale chci se ještě jednou omluvit, vím že si myslíte že ta omluva z mé strany nic neznamená, ale opravdu mě to mrzí, SideWay jsem si dost v té době oblíbil a chtěl jsem zde dlouhodobě hrát, ale bohužel jsem si to pokazil, teď když se na to kouknu ze strany hráčů nebo A-Teamu uvědomuji si že trest byl spravedlný a naprosto to respektuji, zachoval bych se stejně kdyby někdo přišel a začal tam dělat to co já dříve, též se chci moc omluvit A-Teamu za způsobené potíže a že mě museli několikrát řešit, vím jaké to je mít nad hlavou tolik lidí a opravdu bych to znovu nechtěl a akorát Vás zatěžuji, vím že opět tohle může říct každý, ale když se nad tím zamyslím je to opravdu osina, což mě mrzí.

Tímto bych vás chtěl finálně poprosit o slitování a udělení unbanu, vím že se to asi pravděpodobně nestane jelikož už jsem to parkrát zkoušel a nic z toho nebylo, ale myslím si že od trestu odběhlo celkem dost a je nový rok a myslím si osobně že si zasloužím novou šanci a dokážu Vám ukázat mou novou stránku někoho kdo se opravdu o to pořádné a kvalitní RP snaží a má nová stránka je o dost rozumnější a dospělejší než předtím a dokážu předvést něco lepšího a obohatit ostatním nějak RP.

Děkuji mockrát za přečtení,

s pozdravem zer0.

Komentáře

• Zdravím tě, @artox,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @artox,

obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením nejen pravidel portálu SidewayRP, ale také jistého etického kodexu. Systém naší umělé inteligence vyhodnotil u tvých účtů, dle několika parametrů, neshody. Na toto hlášení následně reagoval člen Management týmu, který ti postih udělil.

Bohužel, v aktuální chvíli není možné schválit odvolání za obcházení jakéhokoliv postihu.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.