🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban / Zkrácení trestu | PÁNKO [Zamítnuto]

PÁNK0PÁNK0 Člen
upraveno 10. January 2021 v Archiv

Discord: PÁNK0#9999

Důvod permabanu na SWRP: Vícenásobné porušování pravidel, jako např. Toxicita, NonRp Driving/Injuries. Díky tomuto porušování mi byl udělen permanentní ban.

Profil služby Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198088140011/

Datum expirace postihu: Permanentní

Objahoba:

26.05.2020 mi byl udělen permanentní ban, od té doby co jsem dostal tento trest jsem si uvědomil své chyby a uvědomil sem si že jsem přišel o dobrou komunitu kterou SWRP nabízí. Celému Staff teamu bych se chtěl omluvit za své chování protože vím že nebylo adekvátní a snesitelné vůči pravidlům projektu. Také mně mrzí co jsem způsobil komunitě a svým kamarádům.

Touto žádostí bych chtěl požádat o zkrácení či odebrání permanentní banu na projektu SWRP

Komentáře

• Zdravím tě, @PÁNK0,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @PÁNK0,

obhajoba kterou jsi uvedl nám při evaluaci tvého odvolání nepřišla dostatečná. Zároveň, ve svém rejstříku máš mnoho zápisů, ze kterých jsi se nepoučil a nadále pokračoval ve svém jednání, které bylo v silném rozporu s herními a komunitními pravidly portálu SidewayRP.

Svým jednáním jsi také znehodnocoval požitek ze hry mnoha hráčům, což je jednání které je vysoce amorální.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.