🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o vyřešení nedorozumění. [Uzavřeno]

ThePepe04ThePepe04 Člen
upraveno 10. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: ThePepe04

Discord ID: #0287

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199069405144/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Lhaní o věku do formuláře. (postih=strhnutí role waiting for interview)

Datum udělení postihu: Nemůžu najít kdy to bylo.

Datum expirace postihu: Dokud si neudělám nový formulář.

Obhajoba: Zdravím, od mých asi 9 let jsem hrál na konzolích a nikoli na PC ale poté co jsem přešel na PC jsem já (16) dostal discord od mého mladšího bráchy (14) který si udělal nový. Po tom co jsemn narazil na různé streamy a videa z fivem jsem si řekl že bych si to taky chtěl zkusit a tak jsem dlouho erpil přes můj ted uz ukradeny ucet na serverech bez WL kde jsem strávil cca 200 hodin hraní. Po ukradení mého steam účtu kdyz jsem se nachytal na jeden odkaz jsem si řekl že si zkusím WL servery a tak jsem se na jeden připojil a tam jsem prožil krásných 300 hodin RP. Server se poté rozpadl a já nevěděl kam jít. V tu dobu jsem se hodně začal koukat na fufču a tak jsem chtěl v mých ještě patnácti letech zkusit server SWRP. Zadal jsem si přihlášku která ani nevypadala tak dobře jako ty co píšu ted a byl jsem přijat. Čekal jsem každý den na pohovor nejmíň 4 hodiny v čekárně a ani jsem kvůli tomu nebyl s klukama na discordu abych mohl hrát s nima. Když už jsem se asi po týdnu dostal k pohovoru tak mi bylo řečeno jen to že mi odeberou roli z důvodu lhaní do formuláře o věku. Zjistilo se že před tím než mi dal brácha tento discord si taky podával přihlášku a tudíž z toho vzniklo to že to vypadá jakože lžu. Nyní se snažím o to dostat se na tento server ale prostě se mi to nedaří ikdyž má přihláška ted naposeld byla mnohem lepší než ta co jsem kvůli ní byl přijat. Bojím se tedy že mi přístup na SWRP byl už zamezen na furt a tak se to snažím vyřešit protože bych zde rád hrál. Můj věk (16 ) jsem schopný potvrdit jakoukoli formou. Děkuji za přečtení a vyřízení žádosti o navrácení role waiting for interview nebo alespoň možnost udělání formuláře.

Komentáře

• Zdravím tě, @ThePepe04,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @ThePepe04,

nebyla ti udělena žádná suspendace, pouze ti byla odebrána role "Waiting for Interview". Nadále ti tedy doporučuji postupovat dle kroků k získání whitelist statutu.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.