Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Dz was here
Discord ID: #0599
Profil služby steam: https://steamcommunity.com/id/ptakopysk2/
Důvod vedouci k udělení postihu: Předavání peněz mezi postavami.
Datum udělení postihu: Cca 1-2 roky zpět.
Datum expirace: Permanentní
Obhajoba:
Dobrý den,
Před více než 1 rokem jsem se dopustil porušení pravidla ohledně bugování peněz, o unban jsem si žádal již jednou nicméně moje žádost nebyla dostačující na odpuštění takového činnu.
Jak to bylo z mého pohledu:
Na serveru a RP jsem byl nový, dělal jsem práci kamionisty, a zahrádkáře, vydělávání peněz tímto způsobem mi přišlo pomalé, tak jsem se rozhodl že si to vydělám neférovým způsobem.. Založil jsem si druhou postavu a kamarádovi jsem dal peníze které mi následně vrátil po připojení na první postavu a takhle jsme to udělali několikrát.
Je mi jasné že toto jednání je jak absolutně neférové, tak absolutně nesmyslné v rámci roleplaye a udělal jsem určitou újmu ostatním lidem na SW za kterou bych se chtěl omluvit..
Na sidewayi jsem si nahrál desítek hodin času a postupem času jsem si začala uvědomovat co za volovinu jsem to udělal.. Před rokem jsem vpodstatě nevěděl pointu roleplaye, FiveM jsem hrál jako hru, ve které je hlavním cílem získat co nejvíce peněz. Po několika měsicích RPení na větších projektech jsem konečně pochopil o čem vlastně ten Roleplay je, užívat si každou RP akci do posledního bodu a dělání roleplaye ostatním lidem.
Jsem si vědom jak moc je tento prohřešek závažný a chtěl bych slíbit že pokud dostanu unban už se toho nikdy nedopustím.
Chtěl bych se taktéž omluvit celé komunitě projektu SWRP, a Admin Teamu za újmu kterou jsem někomu mohl způsobit.
S pozdravem,
Dzuby
Komentáře
Zdravím tě, @Dzuby,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Dzuby,
jsem nucen upravit tvé tvrzení o datu uděleného postihu. Postih za tvé amorální jednání ti byl udělen dne 05.06.2020, čili se nejedná o dobu kterou sám uvádíš.
Zároveň, svým jednáním jsi mohl hrubě poškodit ekonomiku herního serveru a znehodnotit tak požitek ze hry ostatním hráčům
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP