Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

plysakGplysakG Člen
upraveno 14. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: plysak.

Discord ID: #5632

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/plysak/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz

Datum udělení postihu: 25.06.2020

Datum expirace postihu: Permanentní ban

Obhajoba:

Zdravím,

Zhruba před půl rokem mi byl udělen ban za bugování peněz. Situace se odehrála přibližně měsíc před banem, kdy jsem se o tomto bugu dozvěděl. Nabugoval jsem si tedy peníze a poté si v PDM koupil auto. Pár chvil potom jsem si uvědomil, že jsem udělal obrovskou chybu, kterou jsem mohl výrazně poškodit ekonomiku na serveru, což jsem opravdu nechtěl. Auto jsem tedy nepoužíval a pár peněz co mi zbyli jsem před restartem serveru vyhodil, aby zmizely. Ban jsem dostal v době, kdy už jsem na serveru z důvodu mála času tolik nehrál. Banu mi bylo velmi líto, ale uvědomil jsem si že to co jsem udělal byla velká chyba a proto jsem si dal pauzu do nového roku. Nikdy jsem nebyl majetkový hráč, vždy mi šlo hlavně o RP a komunikaci s lidmi na serveru. Plně si uvědomuji závažnosti svojí chyby a i jejíž následků a proto plně respektuji vaše rozhodnutí o mém unbanu, pokud se rozhodnete mi odstranit ban, tak vám slibuji že už se daná situace nebude nikdy opakovat.

RP beru velmi vážně a moc rád bych se vrátil na SWRP a opět se přidal ke skvělé komunitě serveru.

S pozdravem

plysak

Komentáře

• Zdravím tě, @plysakG,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @plysakG,

zneužití jakékoliv herní mechaniky je amorální a v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Zároveň, tvé jednání mohlo vést nejen k hrubému narušení ekonomiky herního serveru, ale také narušení herního zážitku ostatních hráčů. Takové jednání není na herním serveru portálu SidewayRP vítáno a je exemplárně trestáno.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.