🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban [Guma] [Zamítnuto]

EDAYEDAY Člen
upraveno 18. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Guma

Discord ID: kesardn0#6299

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/GUM1KK/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Původně ban na týden za trash v ooc chatu, v průběhu jsem označil pár banned lidí(asi 4) do testing roomky, pozdravil jsem je, a dostal jsem permaban.

Datum udělení postihu: 17/11/2021

Datum expirace postihu: Perma

Obhajoba:

Předem bych chtěl pozdravit Staff team, Finala, Jardu a Michala, pokud se tedy něco nezměnilo za dobu mé nepřítomnosti.

Můj permaban byl udělen s návazností na můj 365d mute, následně ban na týden.

Za týdenní ban bych se chtěl hlavně omluvit Jardovi za trashtalk, který byl úplně zbytečný a nemusel být jsem si plně vědom svého jendání, které jsem proti Jardovi vytvořil a nenávazně na mne se ke mně přidali další 2 lidé.

K mému permabanu. Pernamentní postih mi byl nejspíše udělen z důvodu mého "provokativního" gesta v testing chatu. Upřímně se to vůbec nemělo nikoho dotknout, to že tam nejmenovaná hráčka označila managment, což byl nejspíše hlavní důvod, proč mi byl postih udělen, za to já nemůžu.

To že jsem vůbec do testing chatu neměl psát je jasné. Ale v tu chvíli mi to bylo v celku jedno, chtěl bych se navrátit zpět k jednotné swrp komunitě, kde už mám pár hodin narpených.

Děkuji

Guma

Komentáře

• Zdravím tě, @EDAY,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @EDAY,

tvé jednání je možné shrnout jako vysoce amorální a porušující komunitní pravidla portálu SidewayRP. Zároveň, šancí jsi měl již několik a ani přes to jsi nebyl schopen své jednání podřídit pravidlům portálu. Ve tvém případě nevidím aktuálně možnost nápravy.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.