Žádost o zkrácení / zrušení banu [Zamítnuto]
Discord Přezdívka: LunyXko⚡
Discord ID: #1890
Profil Služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198174375378/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Střelba z vrtulníku ve Vinewoodu
Datum udělení postihu: 21.01 2021
Datum expirace postihu: 4.02 2021
Obhajoba:
Zdravím,
Chci si zažádat o zkrácení či zrušení banu, který mi byl udělen.
Ban mi byl udělen dne 21.01 2021 kolem 15h odpolední a to členem staffu rohlicek. Důvod udělení banu byla střelba z vrtulníku a lítání příliš nízko v "centru města", konkrétně ve "vinewoodu" kousek od Golfového hřiště.
Incident se odehrál 19.01 2021. Ve večerních hodinách, kolem 22h.
Na moji obhajobu mám více věcí:
1.Centrum města není tak přesný pojem dle mého osobního názoru, centrem města si představuji "Downtown" tzn: Nemocnice, náměstí soud apod. lokace.
2.Nebyl jsem pilot helikoptéry, tudíž jsem nemohl ovlivnit styl a způsob létání. Nemohu jakožto spolujezdec určit, zda-li má helikoptéra letět níže či naopak výše. Ano, mohu pilotovi doporučit kudy a jak má letět, ale pilot tento fakt nemusí vykonat.
3.Dle mého názoru, Důvod střelby z vrtulníku byl následovný, a možná i oprávněný:
- Osoby nacházející se na místě ve Vinewoodu začli tasit zbraně první (možná bude k nalezení vícero záznamů, konkrétně se jednalo o osoby stojící na zemi, nikoliv na střeše).
- Jako další bod, který si myslím, že hraje taky určitou roli je ten, že s určitou frakcí nacházející se na tomto místě se vede něco jako "válka" či jinak řečeno "spor". Konkrétně jde třeba o spor: obchodu, pěstování a distribuci marihuany. Unášení členů frakce, mučení členů frakce. Nadále také poškození naší vily střelbou, sledování našich členů a našich pozemků či firem. Společně s tím, taktéž unesení člena frakce se kterou je vedena spolupráce. Tudíž jinak řečeno by se to mohlo brát jako vendeta či oplata.
- Dále dle mého osobního názoru je to taktéž záležitost, která by se měla řešit spíše prostřednictvím IC než-li OOC. A to pomocí "FAA, PD" apod. Myslím si, že nejpodstatnější bod (Řešení IC věci OOC..) Jako např: vystopovaní vrtulníku, dodatečného vypátrání vzletu a pilota a následného šetření a udělení trestů dle příslušných zákonů.
- Taktéž jsem střílel na rozkaz, který mě byl vydán vyšší hodností ve frakci a tak z logického RP postavení jsem tento rozkaz vyslyšel a čin vykonal. Tudíž to nebylo mé rozhodnutí.
- Společně s tím je to poprvé co jsem udělal něco takového, to znamená, že jsem nikdy nebyl trestán za podobný incident a událost.
- Taktéž jsem si vědom, že v této oblasti se nachází spousta civilistů tudíž bych si měl dávat více pozor na PassiveRP apod. Avšak, jak jsem výše uvedl, tato oblast se nenachází přímo v centru města, ba naopak jeho kraji. S tím, že tato oblast je brána jako oblast pro bohaté lidi, kteří si zde kupují nemovitosti, tudíž zde nebude tak veliká a široká veřejnost jako v jiných oblastech Los Santos. (z pohledu a porovnáním Los Angeles).
4.Taktéž bych chtěl podotknout, že toto je můj druhý ban s tím, že první ban byl pouze na 24h a to s úplně odlišným odůvodněním.
5.Staff, který tento incident se mnou řešil, rohlicek nám sdělil informaci, že helikoptéra by po střelbě měla letět pryč než-li střelbu opětovat. Což, na videozáznamu, který nám byl poskytnut lze vidět. Jak jsem výše psal, nebyl jsem pilot a proto toto nemohu ovlivnit.
6.Doba 2týdny tudíž 14dní, mě přijde jako příliš dlouhá doba za odehraný incident.
Svých chyb jsem si samozřejmě vědom a je mi to líto.
Předem děkuji za prošetření,
S pozdravem,
LunyXko 😊
Komentáře
Zdravím tě, @LunyXko,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @LunyXko,
ano, cestující kt. nesedí na místě pilota vrtulníku nemůže díky herní mechanice fyzicky ovlivnit ovládání stroje, avšak může se o ovlivnění pokusit verbální cestou. Taktéž, střelec může jistě ovlivnit zda bude či nebude střílet.
Tvé jednání bylo tedy v rámci této akce v rozporu s pravidly a za tuto akci ti byl uložen adekvátní postih.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP