🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žádost o unban - MigYYYs [Zamítnuto]

MigYYYsMigYYYs Člen
upraveno 8. February 2021 v Archiv

Discord přezdívka: MigYYYs

Discord ID: #7547

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/migyyys/

Důvod vedoucí k udělení postihu:

Porušení pravidla FearRP

Datum udělení postihu: 

6.2.2021

Datum expirace postihu: 

11.2.2021

Obhajoba:

Zdravím všechny,

Dne 5.2.2021 . Já a Martas hrajeme kamarády z Irska kteří působí v Irské nelegální organizaci Winter Hill gang kde přestřelky, rvačky byly skoro na denním pořádku. okolo 23 hodiny večer jsme já společně s kamarádem Martasem jeli na semínka kde jsme na kopci u větrných turbín potkali 2 lidi na 2 motorkách. Přijeli za námi a ptali se nás co tu děláme, my jsme jim řekli že jsme přijeli na semínka a co po nás chtějí, "protože se snažíme poznávat lidi a být stále ve střehu". V tu chvíli nám jeden z nich řekl že po nás chce aby jsme dali ruce nahoru a vytáhl na nás pistoli. V tu chvíli jsem se bál o svůj život jelikož jsme z minulého dne dostali potříleno od jedné party lidí v BMW na semínkách a nevěděli jsme co by se mohlo stát kdyby jsme se vzdali. Jeden stál s motorkou na levo od nás a druhý po naši pravici, v hlavě jsem si řekl že když on rychle na nás vytáhne zbran , tak ji dokážu vytáhnout stejně rychle a rozhodně by nedokázat tak rychle vystřelit, , protože ta animace tak rychlá prostě je. Zároven jsem si v hlavě řekl že je den, super viditelnost a 100% by na nás nic takovéhleho nezkoušel uprostřed dne, ale jistý jsem si nebyl. Dále jsem věděl že kamarád má taky zbran a rozhodně by ji vytáhl taky kdybych ji vytáhl já, proto jsem byl připravený a měl zvolenou zbran. Rychle jsem čapl pistoli namířil ji na něj a řekl "nebo ?" V tu chvíli jsem nestřílel, protože jsem danému hráči chtěl dát na vybranou aby sám zvolil jak chce aby situace pistol proti pistoli skončila. (odjedeme pryč ? Bude se střílet ? Najdeme kompromis ? protože přesto on ji sám vytáhl první tak aby měl dominanci. Bohužel zvolil si tu nejlehčí možnost a to je začít se střílet z čeho jde pak nejsnadněji posoudit a udělat závěr. Prostě danný člověk počítal s tím že kdyby podal ticket nejspíš dostanu postih a už RP prostě dál rozvýjet nechtěl. Věřím že "práce" staffáka je náročná a zrovna takové pravidlo FearRP je dost rozsáhlé a dosti náročné na vyhodnocování a občas i dost nejasné z prvního pohledu. Pevně věřím a doufám že tato situace nebyla jednou z těch jasných situací a že jsem vám zde v krátkosti objasnil jaká celá atmosféra vypadala a zněla z naši strany věci. A doufám že se rozhodnete znovu projednat můj postih a změnit názor.

S přáním hezkého dne / večera.

MigYYYs.

Komentáře

• Zdravím tě, @MigYYYs,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @MigYYYs,

situaci jsem přezkoumal a došel ke stejnému závěru, jako členové Staff týmu. Ve tvém případě skutečně došlo k neadekvátní reakci a tedy porušení daného pravidla.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.