🗂️ Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Žiadosť o unban. [Zamítnuto]

XstrifeXstrife Člen
upraveno 15. February 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Xstrife

Discord ID: 3929

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/xstrife2/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Adversiting, posielanie discord invitov na iné servery, členom A-Teamu.

Datum udělení postihu: Presný dátum neviem povedať, ale bol to marec minulý rok.

Datum expirace postihu: Permanentný.

Obhajoba: Zdravím, pred pár mesiacmi, možno pred pol rokom som poslal moju prvú žiadosť o unban. Kde som napísal, že som nechtiac poslal discord invite jednému z členov A-Teamu. Tento fakt je pravdivý, avšak žiadosť mi bola zamietnutá z dôvodu, že som neuviedol pravdivé informácie. Takže sa priznávam, že som tento discord invite poslal jednému z členov A-Teamu, či už to bolo chtiac, alebo nechtiac. Chcel by som požiadať o unban. Kedže mi bol ban udelený takmer pred rokom, myslím, že to je dosť dlhá doba, aby som si uvedomil chybu a znova ju už nespravil.

Ban mi bol udelený na discorde, nie na servery.

S pozdravom Xstrife.

Komentáře

• Zdravím tě, @Xstrife,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Xstrife,

odvolání zamítnuto z důvodu nedodržení předepsané časové restrikce pro podání následujícího odvolání.

Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí dvanácti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.