Žiadosť o unban. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Xstrife
Discord ID: 3929
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/xstrife2/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Adversiting, posielanie discord invitov na iné servery, členom A-Teamu.
Datum udělení postihu: Presný dátum neviem povedať, ale bol to marec minulý rok.
Datum expirace postihu: Permanentný.
Obhajoba: Zdravím, pred pár mesiacmi, možno pred pol rokom som poslal moju prvú žiadosť o unban. Kde som napísal, že som nechtiac poslal discord invite jednému z členov A-Teamu. Tento fakt je pravdivý, avšak žiadosť mi bola zamietnutá z dôvodu, že som neuviedol pravdivé informácie. Takže sa priznávam, že som tento discord invite poslal jednému z členov A-Teamu, či už to bolo chtiac, alebo nechtiac. Chcel by som požiadať o unban. Kedže mi bol ban udelený takmer pred rokom, myslím, že to je dosť dlhá doba, aby som si uvedomil chybu a znova ju už nespravil.
Ban mi bol udelený na discorde, nie na servery.
S pozdravom Xstrife.
Komentáře
Zdravím tě, @Xstrife,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Xstrife,
odvolání zamítnuto z důvodu nedodržení předepsané časové restrikce pro podání následujícího odvolání.
Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí dvanácti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP