Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

The Lost MC [POZASTAVENE]

AlaanAlaan Člen
upraveno 3. October 2018 v Archiv nelegálních frakcí

The Lost MC je motocyklový klub, který působil především v roce 2013 v Acteru v státě Alderney, ale v roce 2013 na celostátní úrovni. Do roku 2015 jsou aktivní na východním i západním pobřeží, stejně jako na Středozápadě. Viceprezident, Johnny Klebitz, je protagonistou The Lost and Damned. The Lost, začal v roce 1964 s osmi americkými námořníky, kteří se se
Hanoji v severním Vietnamu. Poté, co válka skončila, měli další žízeň po drogách a násilí. Vytvořili klub a pojmenovali jej "The Lost" na počest všech svých přátel, kteří byli zabiti ve válce. Herec Johnny Klebitz prezident v nepřítomnosti Billyho Graye, který byl uvězněn za obvinění z drog. Klub se nachází v Acter, ale sousedním Berchem je také považován za LostMc . Viceprezident Johnny Klebitz, pokladník Jim Fitzgerald, tajemník Brian Jeremy, kapitán silnice Clay Simons a seržant Terry Thorpe. Dalšími pozoruhodnými členy byli Jason Michaels a Angus Martin, stejně jako staré dámy Leila Sharpeová a Ashley Butlerová.
Hlavní společnosti Lost v okrese Blaine se staly nelegální distribucí střelných zbraní a drog. To způsobilo napětí mezi nimi a společností Trevor Philips Enterprises. The Lost MC měli pod kontrolou Sandy Shores Airfield, kde používali letadla k předávání a pašování cenných zásob a zbraní po celém státě. Válka s Trevorem Philipsem způsobila, že Lost ztratil spoustu území v okrese Blaine.
Nyní The Lost MC sídlí ve Winewoodu a vlastní bar Yellow Jack.

Vozidla:
Harley-Davidson Fat Boy

harley-davidson-v-rod

Sovereign:

lcc sanctus:

gang burrito

Lost Slamvan

Zbraně:
upilovaná brokovnice

compact rifle:

Odstřelovací puška:

Škorpík:

Zboží:

Metamfetamin:

zbraně:

Sídlo:

Majetek:
Yellow Jack Bar

Club House:

doporučuju se v rámci téhle frakce podívat na tento cinematic:

The Lost MC - President - Alaan
The Lost MC- Vice President-Infarkt-Karel
The Lost MC - Road Captain-hruškaaa
The Lost MC - Captain -
The Lost MC - Officer-JakubKolaček
The Lost MC - Enforcer-
The Lost MC - Prospect-

Komentáře

• +1 dobře napsané doufám že vydržíte :wink:

• @Jakub napsal(a):
    +1 dobře napsané doufám že vydržíte :wink:

dík borče

• -1 pěkně okopčené :)

• M1DORIUSM1DORIUS Člen
    upraveno 1. October 2018

-1 okopčené z coru

• -1 celé zkopírované od Coru

• AlaanAlaan Člen
    upraveno 1. October 2018

celé ? ten text je volně dostupný na netu, fotky také tak co řešíte ? asi jste fakt někteří jen banda zakomplexovanejch idiotů

• tobiastobias Unconfirmed, Člen
    upraveno 1. October 2018
    Text volně dostupný sice je, ale je upravený, hlavně ten konec. (Psal jen to, takže mi netvrď že ne). Okopčil si všechno co šlo, nic není z tvoji hlavy.
  • RastyRasty Člen
    upraveno 2. October 2018

+1 Ale zmenil bych hodnosti, jsou i na jinych serverech.

• @Rasty napsal(a):
    Nechci nikoho nejak hanit, ale je to skopčené z coru.. zkus si vymyslet vlastní příběh já dávám -1

popravdě nevím jak vymyslet příběh když originální příběh existuje a tohle je úryvek z něj, fakta jsou bohužel fakta, to že člověk co to psal na coru čerpal ze stejného zdroje neznamená, že jsem to já zkopíroval... byl bych rád kdyby to už tady konečně někdo pochopil. nemůžeš si vymejšlet příběho o něčem co už existuje.

• tobiastobias Unconfirmed, Člen
    To bych rád viděl ten zdroj.
  • prosím o pozastevení této žádosti, dohodl jsem se s vedoucím vagos že budu šéf já, aby jste tady neměli hloupé kecy :smiley:

Tato diskuze je zavřená.