Žádost o unban (WAGY) [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Wagy
Discord ID: #7128
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/mwagyv1
Důvod vedoucí k udělení postihu:
Toxicitu a nežádoucí mluvení v rámci komunity, nepovolená korupce, Mix
Datum udělení postihu: 14.10.2020
Datum expirace postihu: Nikdy
Obhajoba:
Zdravím všechny,
Chtěl bych se omluvit za své chování vůči celé komunitě SideWay. Samotnému by mě vadilo kdyby se ke mě někdo tímto způsobem choval, či k někomu jinému. Není úplně fajn, abych přenášel svoji naštvanost ooc do IC a obráceně, svoji mentální úroveň jsem již zlepšil a chtěl bych se ještě jednou dostatečně omluvit. Žádal bych o zkrácení banu abych se na server mohl vrátít. Mohu Vám slíbit, že toto chování se již NIKDY nebude opakovat a budu dále RPit jak nejlépe umím. Každopádně budu respektovat jakékoliv Vaše rozhodnutí. Jelikož mám na serveru dosti známostí a dost dobrých kamarádu, tak bych se doopravdy chtěl vrátit. Jak jsem již napsal, chtěl bych se tedy ještě jednou dostatečně omluvit Vám všem, ale především Majkolinovi a Rohlíčkovi ke kterým jsem se nechoval úplně hezky.
Přeji Vám všem, krásné prožitý Vánočních svátků a štastný nový rok.
Snad se na serveru se uvidíme a budeme si moct zaerpit.
s Pozdravem Wagy :)
Komentáře
Zdravím tě, @mWagy,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @mWagy,
jsem nucen tvé odvolání zamítnout z důvodu zatajování klíčových informací. Během tvého postihu jsi se snažil daný postih obejít a tuto informaci neuvedl do svého odvolání.
Obcházení jakéhokoliv postihu je činem, který hrubě porušuje herní pravidla portálu SidewayRP a zároveň jistý etický kodex. Vědomě jsi se takového jednání dopouštěl, což znamená, že ve tvém případě není možné schválit odvolání.
Ve finále bych chtěl dodat, že přát příjemné prožití vánočních svátků v březnu, je nevkusné.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP