Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban Shikare [Zamítnuto]

ShikareShikare Člen
upraveno 21. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Shikare

Discord ID: #8499

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198011252644/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Powergaming

Datum udělení postihu: 18.03.2021

Datum expirace postihu: 25.03.2021

Obhajoba: Zdravím, dnes mi byl udělen ban za powergaming. Když jsem se ptal v LSS tak podle odpovědi Admina my bylo řečeno že jsem byl součástí akce a pokud to chápu dobře měl jsem nejspíše zasáhnout.

Celá RP akce byla tvořena někým jiným než mnou. Při vběhnutí do banky jsem měl za úkol před kamerami dělat tak, že rukojmí je opravdový, takže jsem na něj mířil a u toho řval na místní atd... Člověk zamnou dával do dveří ocelovou trubku s tím že jsem o tomto věděl, ale měl vzít normální item ze skladu. Jelikož jsem celou dobu měl hodně práce jak s tím, že jsem celou dobu mířil na hlavu rukojmímu a do toho začerňoval sprejem kamery nemohl jsme si všimnout že to tam nedal. Po dodělání minutové akce jeden hráč předal věci druhému hráči a ten odjel. V ten moment jsem si konečně mohl oddechnout na 5 vteřin a dojeli tam PD. Já osobně jsem si nevšiml či tam něco dal nebo nedal. Poté jsem nadále erpil a vůbec jsem si nevšímal zda tam něco je, protože jsme se snažil dostat z této RP akce a také adekvátně erpit fear. Takže místo toho se rozhlížet po zemi jsem více přemýšlel a snažil se něco za pochodu vymyslet a ne kontrolovat RP po někom dalším.

Nejdůležitější proč to píšu je to že já osobně nemůžu vidět lidem do hlavy a ani nemůžu ovlivňovat jejich RP když jsem si toho nevšiml v daný moment. Toto stejné jsem říkal v LSS.

Jelikož jsem neporušil pravidla a v daný moment jsem o tomto porušení ani nevěděl ( Nevšiml jsme si zda je tam na zemi item či ne). Nedopustil jsem se tohoto porušení pravidel a žádám tímto o prokonzultování a případný unban

Děkuji s pozdravem Shikare

Komentáře

• Zdravím tě, @Shikare,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Shikare,

celou situaci jsem přezkoumal a došel ke stejnému závěru, jako členové Staff týmu. Postih je adekvátní k tvému jednání a tedy platný.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.