Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu / Bonf1 [Zamítnuto]

Bonf1Bonf1 Člen
upraveno 21. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Bonf1 (Lucca"Tvuj Fotr je zedník" Garcia)

Discord ID: 3060

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198301979901/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Nabádání k metagamingu, mixing

Datum udělení postihu: 14.03.2021

Datum expirace postihu: 28.03.2021

Obhajoba:

Zdravíčko, jak je uvedeno nahoře, byl mi dne 14.03.2021 kolem 18:30 udělen ban za Nabádání k metě a mixing.

Rád bych se k tomu vyjádřil ještě zde. Poslal jsem nejmenované osobě zprávu, ve které byla uvedena informace, kterou již dávno skupina se kterou osoba Rpí věděla. Uvědomuji si, že jsem to nejspíše psát neměl a můžete mi věřit, že již nebudu psát takové informace lidem, kteří mají potřebu ovlivňovat RP pomocí OOC ticketů a podobně, ale i tak si nemyslím, že 14ti denní ban je přiměřená délka mého banu. Jelikož jsem jednal hlavně v tom, že jsem chtěl zabránit a uklidnit Hate směřující na PD, které i se mnou bylo uráženo a bylo na nás házeno, že Metujeme. Já jsem chtěl udělat dobrou věc a vysvětlit dané osobě, to, že to, že má ve frakci snitche neznamená, že PD metují. I přesto, že jsem tím chtěl zabránit pokračujícímu hatu na mou osobu a PD to osoba, které jsem to napsal použila proti mně a já byl potrestán 14ti denním banem a to vlastně za to, že jsem chtěl zabránit Trashtalku.

Rád bych zde požádal o zkrácení banu na polovinu což je 7 dní s tím, že bych si mohl vyplnit formulář již 21.3.2021 což je neděle a přesně v 18:30.

Předem děkuji za přečtení a brzkou odpověď, s přáním hezkého dne,

Bonf1 (Ten co Rpí syna Donovi Italské ♥)

Komentáře

• Zdravím tě, @Bonf1,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Bonf1,

odvolání již není validní, neb došlo k prodloužení tvého trestu. K tomuto kroku bylo přistoupeno z důvodu porušení komunitních pravidel.

Předchozí postih byl tedy navýšen o 7 dní.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.