Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Omluva a vyjádření [Zamítnuto]

GrumGrum Člen
upraveno 26. April 2021 v Archiv

Discord Přezdívka: Grum

Discord ID: #9864

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing Majetku

Datum: 22.04.2021 (20:00-21:30)

Datum expirace postihu: 06.05.2021 (19:30)

Obhajoba: Dobrý den, chtěl bych se omluvit za porušení pravidel na portalu SideWay. Vím že si zato můžu sám a trest naprosto chápu ale i přesto jsem člověk a dělám chyby. V krátkosti podle logu jsem si v tom datumu Mixnul 8K na druhý char což není pravda částka byla maximálně 3-4K na tomhle vlastně ani nezáleží jde jenom o to že když jsem to řekl adminovi tak mi řekl že lžu a Log mu ukazuje 8K, což vlastně ani nedává smysl protože proč bych se přiznával k nižší částce než to realně byla. Uznávám že poprvé jsem o tom chtěl lhát a zapřít to ale protože lež nemám rád a vadí mi tak vám lhát nebudu a řeknu vám celou pravdu. Pravda je taková že jsem si mixnul 3-4 tisíce a potom jsem si chtěl mixnout ještě 68 gramu weedu. Bylo to v dobách mého prvního CK a mě se prostě nechtělo na druhem charu šetřit od nuly. Ikdyž to byla pitomost, tak jsem si to potom uvědomil a od jisté doby se snažím aby mé RP bylo co nejlepší protože jsem zjistil že když si našetřím poctivě je to mnohem lepší RP, začal jsem se více držet loru postav a RP mě ještě nikdy více nebavilo. Na vašem serveru trávím několik hodin deně, a i přesto ne že vždy bylo mé RP dokonalé tak jsem se naučil neopakovat svoje chyby a co nejvíce se v RP zlepšovat protože nejde o nějaký posraný majetek a ani o posrané zbraně nebo tak ale o samotné RP s hráči. Musím říct že jsem poprvé nechtěl nic říct a řekl jsem částku 1K a co nejvíce jsem zapíral a to jenom protože jsem se bál, protože erpím 2 roky a předtím jsem měl pouze jeden ban a bál jsem se toho říct pravdu kterou jsem nakonec stejně řekl..... Ale to že se admin řídí logem mu nevyčítám diť proč se řídit tím co mi říká hráč když mám log černý na bílím. Ale přece jenom je to moje chyba a je jedno jestli to je 8 nebo 4K popravdě se nechci dohadovat o tom jaká částka to byla protože to je jedno je to Mixing tak či tak a nezáleží na tom. Chci jenom říct že všichni jsme jenom lidi a to co jsem udělal mě mrzí a už se to nikdy nestane, přisahám že mé RP bude vždy na té nejlepší úrovni jak umím a budu se snažit abych už nikdy neporušil žádné pravidlo. Myslím si že 14 dní nato že předtím žádný problém se mnou nebyl (krom jedné situace a za tu si můžu sám ale prostě jsem se třepal jako ratlík abych něco nepokazil narazil jsem do stromu a neerpil zranění moje chyba) ale nikdy se už nic podobného nestalo, tohle byla vlastně moje první zkušenost kdy jsem něco řešil s AT a myslím že i poslední. Prosím vás o zkrácení trestu aby jste mi dali ještě jednu šanci a příště jestli nějaké příště bude mi můžete dát permu. Krom toho za ty dva týdny přijdu o strašně moc RP a byla by to škoda přece jenom se zase tak nic nestalo ikdyž samozřejmě to chápu...

Komentáře

• Zdravím tě, @Grum,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Grum,

situaci jsem přezkoumal a neshledal na rozhodnutí členů Staff teamu žádnou nesrovnalost. Bohužel, ve tvém případě došlo k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP a za takové jednání je nutné nést následky.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.