žiadosť o Unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka:
Ejdamko
Discord ID:
Profil služby Steam:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198271639769/
Důvod vedoucí k udělení postihu:
Porušování komunitních pravidel / Pokus o obcházení suspendace / Obepisování členů SWRP Teamu / Připojování skrze VPN
Datum udělení postihu:
4.4.2021
Datum expirace postihu:
PermaBan
Obhajoba:
Tak začalo to tak že som klasicky erpil svoje RP. Chcel som sa pozrieť do svojej DarkCoin peňaženky. Rozhodol som sa že 1 Coin si aj kúpim. Asi som tam omylom niečo stlačil a hodilo mi to PermaBan od AntiCheatu. Tak som napísal tuto na Fórum o tomto probléme. Chybu čo som spravil je že som sa snažil pripojiť na server cez iný RockStar účet. Ano! Priznávam sa bola to chyba ale chcel som naďalej Erpiť a robiť že sa nič nestalo. Ale NEÚSPEŠNE. A-TEAM členovia si ma zavolali do Room kde som im mal popísať problém. Opýtali sa ma otázku prečo som sa pripojoval cez VPN? Odpovedal som im že bez VPN by mi tam nešlo napojiť. A tu som spravil dalšiu chybu. Na začitku RP na portáli SideWay som obopisoval pár ľudí s A-TEAM či mi nevedia pomôcť stým napájaním. Tu som spravil dalšiu chybu. Ano za všetky chyby sa priznávam až na bugovanie peňazí cez DarkCoin. Nikdy by som si nedovolil cheatovať peniaze, autá, zbrane.
Ďakujem za pomoc :)
Komentáře
Zdravím tě, @Ejdamko,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Ejdamko,
obcházení jakéhokoliv postihu je vysoce amorálním činem a též hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP. Bohužel v této fázi nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP