Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení Permanentního banu. - Metík. ?#9963 [Zamítnuto]

JustMetíkJustMetík Člen
upraveno 14. June 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Metík. 🧃

Discord ID: #9963

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/idkprosteja/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Lhaní a podvádění ( v přihláškách ) Obcházení banu.

Datum udělení postihu: 07/05/2020

Datum expirace postihu: Žádná

Obhajoba:

Zdravím, Lhaní a podvádění v přihláškách, kde bych jen mohl začít udělal jsem takovou hloupost která mě dodnes neuvěřitelně mrzí a jsem si vědom že jsem udělal strašnou chybu, jak už mi jednou bylo sdělené “Chybami se člověk učí“ a já mohu říct že jsem se 100% poučil. Byl jsem ještě o něco mladší než jsem momentálně, neměl jsem narpeno tolik hodin kolik jsem měl mít a nevěděl jsem že udělám chybu která mě bude dodnes mrzet. Vím že to že jsem byl o něco mladší je výmluva, a né obhajoba ale udělal jsem celkově strašnou chybu. Myslel jsem že nedáváte šanci mladším, a tak jsem napsal do té přihlášky tolik let kolik nemám za účelem toho abych si zarpil na kvalitním serveru. Nikdo mi za celý čas na portálu SideWay, neřekl nebo by nebyl spokojený s mým RP za jakýkoliv charakter.

Obcházení banu, stejná věc jako u Lhaní a podvádění v přihláškách, byla to strašná blbost jako vše co jsem udělal, jsem za to právoplatně potrestaný. Moje obhajoba je stejná, myslel jsem že už mi nic jiného nezbývá, že UnBan nedostanu. A tak jsem udělal to co jsem udělal, snažil jsem se obejít ban což byla neuvěřitelná chyba které lituji. Zase jsem tím chtěl stejně jako u Lhaní a podvádění do přihlášek, chtěl docílit toho abych si mohl zahrát tam kde to bylo nejlepší, a tam kde mám super vzpomínky.

Chtěl bych UnBan zkrátit na kratší dobu, vím že jsem udělal strašně moc chyb za které se neuvěřitelně omlouvám a moc mě mrzí. Ale již je zpět neovlivním, byl jsem hloupý a nevím co jsem si myslel. Chybami se člověk učí, a já se ke svým chybám přiučil, a nikdy je už znovu nezopakuji.

Děkuji všem

S pozdravem, Metík. 🧃#9963

Komentáře

• Zdravím tě, @JustMetík,

v předchozím vyjádření ti bylo sděleno, že v rámci tvého případu již není možné podání odvolání. Pakliže budeš toto vyjádření dále ignorovat, budu nucen suspendovat tvůj uživatelský účet na tomto fóru.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.