Žádost o unban | PÁNKO [Schváleno]
Discord přezdívka: PÁNK0#9999
Discord ID: 268807992579850252
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198088140011
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení pravidel SWRP - GrossRP + ForceCK
Datum udělení postihu: Někdy v březnu / dubnu 2020
Datum expirace postihu: XX.XX.XXXX
Obhajoba:
Zdravím přátelé,
na jaře, roku 2020, jsem dostal permanentní suspendaci na tomto herním portále, který nese název SideWayRP s důvodem, který jsem již zmiňoval v políčku „důvod vedoucí k udělení postihu." Ve hře jsem porušil několik pravidel a byl jsem často banován za porušení těchto pravidel. Už si přesněji nepamatuji, co jsem porušil v pravidle s GrossRP, ale ohledně ForceCK Vám toho povím více. V tu dobu jsem měl úspěšné RP se Z1rkem, Sercym, atd. za ruskou Bratvu. Bylo mi Sercym řečeno při RP akci, že mám dát dalšímu hráči hlavu do ohně a šlápnout na ni. Co se týče GrossRP, tak pokud si vzpomínám dobře, byl povolen. Chtěl jsem dál RPit Bratvu, tak jsem uposlechl rozkaz člověka, který byl nademnou, jelikož mne samotného toto RP velice bavilo a nechtěl jsem mít zbytečné IC problémy s lidmi na vyšších pozicích. Od permanentního zablokování na tomto herním portále jsem hrál na jiných serverech, kde jsem již nic takového neudělal a snažil se zlepšit úroveň svého RP na nejvyšší možnou. Jsem tedy schopný říct, že by se momentálně nic takového nestalo, jelikož jsem nabral nějaké ty „RP zkušenosti," které bych mohl využít i zde ve hře, tedy pokud mi bude umožněn přístup na server. Jak jsem psal již v několika minulých žádostech o unban, tak jsem za dobu od permanentní suspendace přemýšlel nad tím, jak neporušovat pravidla, byť nevědomě. Taktéž bych rád zmínil, že jsem za celou dobu zpytoval své svědomí a chtěl bych se chtěl omluvit všem lidem, kterým jsem tímto chováním proti pravidlům nějak uškodil, či jim zničil celé RP.
Děkuji za kladné vyřízení žádosti,
PÁNKO
Komentáře
Zdravím tě, @PÁNK0,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @PÁNK0,
rozhodl jsem se vyhovět tvému odvolání. Důrazně ti však doporučuji jednat dle platných pravidel portálu, neboť další postih může být nevratný.
Odvolání je schváleno.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP