Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - AlieN [Zamítnuto]

AlieNAlieN Člen
upraveno 14. July 2021 v Archiv

Discord přezdívka: AlieN

Discord ID: #6801

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198133919804/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz, využívání třetího programu ve svůj prospěch, cheatování peněz.

Datum udělení postihu: Cca před rokem a půl

Datum expirace postihu: Permanentní, 3340 měsíců, 18 dní, 3 hodin a 1 minuta.

Obhajoba: Prvně bych se chtěl velice omluvit, celému A-Teamu a vedení celého serveru SWRPZa své činy, za své chyby, chybou kterou jsem využil pro svůj prospěch a tím mohl narušit celý chod a celou ekonomiku serveru. Za své chyby doplácím již dodnes. Toto bylo moje první a poslední porušení pravidel na celém portálu SWRP.

Co mě vedlo k využití bugu? Zkrátka jsem měl novou postavu za kterou jsem byl zaměstnaný ve státních složkách EMS, v té době, tyto složky moc pěnez zkrátka nevydělávali a já toužil mít více peněz. Nic jiného jsem ani v té době za celou mojí RP scénu nerpil, pouze EMS a nějak jsem se nezajímal o ostatní frakci, či předměty které mohu získat (např. auta, podniky, domy atd.). Ale peníze, samozřejmě že jsem chtěl více peněz, ale nebyla to pro mě priorita, ale stále jsem se nebránil pro získání většího obnosu peněz. Po několika týdnech co jsem u vás mohl trávit svůj čas, tak mi kamarád ukázal cestu, a program přes který si můžu "přidat peníze, vidět hráče na mapě, opravovat si vozidlo" Pořídil jsem si ten třetí program, který mi umožňoval si otevřít "MOD MENU" a zkoušel jsem vše, co jsem viděl. Když jsem viděl že jsem schopen si vybrat peníze z firemního účtu EMS, místo toho, abych to nahlásil tak jsem toho využil a vybral jsem si peníze z daného účtu. Pár hodin nato, či následující den, jsem byl zavolán do SWRP Live Staff Support, konkrétně myslím že se jmenoval Tučňák, omlouvám se ale nejsem si jist. Kde jsem se měl obhájit a vysvětlit své činy. Ronvou jsem věděl, že je konec, proto jsem i narovinu řekl, že jsem si peníze přidal přes třetí externí program. Tímto okamžikem mi následně byl udělen permanentní odebrání přístupu na váš herní portál SWRP.

Permanentní ban jsem dostal nepamatuji si již přesný den, ale bude to již přes rok, za tu dobu jsem si hodně věcí uvědomil, dospěl jsem a když se nyní každým dnem obracím zpět, tak si říkám jak moc toho lituji a jestli mi to zato stálo, což nyní vím, že nestálo. Jsem si vědom své chyby a ban mi byl přidělen právem, proto jsem se i s tím smířil že mi zůstane navždy. A teď jsem tady, po více jak roku, roku sledování ostatních streamerů, videií a dalších platforem a zkouším to znovu, abych si konečně mohl napojit zpět na server, který mi ukázal CZ/SK scénu a snad to nejreálnější RP které jsem doteď mohl zažít. Omlouvám se celé komunitě, celému A-Teamu, celému Staffu. a hlavně bych se chtěl omluvit vám, jakožto vedení serveru že jsem vás musel do této situace položit. A byl bych rád kdybych dostal další a poslední šanci..

Děkuji za přečtení

S pozdravem

AlieN

Komentáře

• Zdravím tě, @AlieN,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @AlieN,

tvé jednání je klasifikováno jako jedno z těch nejhorších a nejméně pochopitelných. Právě ve tvém případě došlo k velmi hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP a to pouze za účelem vlastního obohacení. Bohužel, kvůli využití programu třetích stran, nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.