Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/ Zkrácení banu TheFireDark [Zamítnuto]

FireDarkFireDark Člen
upraveno 20. August 2021 v Archiv

Discord přezdívka: TheFireDark

Discord ID: #7777

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198236798872/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení pravidel, Mixing, Metagaming

Datum udělení postihu: 17.7 2021

Datum expirace postihu: PERMANENTNÍ

Obhajoba:

Zdravím všechny, kteří toto čtou a to jak staff, tak i managment serveru SWRP.

Před měsícem jsem dostal za výše zmíněné věci permanentní suspendaci mého herního učtu na server. Nebudu tady nějak kopat a plivat špínu na všechny ostatní za můj čin si mohu pouze sám a jsem si toho vědom. Každopádně aby jsme se dostali k důvodu a k činu za co jsem dostal permanentní ban. Vše začalo již pár dnu před osudným dnem kdy náš Gang ,,Latin Kings,, začal mít IC problém a konflikt s jinou frakcí na serveru. Jelikož několikrát za den proběhlo několik přestřelek jak v Latin Kings hoodu či jinde ve městě jsme si řekli že přišel čas i na náš útok. O akci jsme napsali i staffu konkrétně Gingerovi který řekl že by s akcí neměl být problém, víc podrobněji šlo o útok na bar Pearls. Vše se vydařilo jak má a já po akci jel na motel změnit na mojí hlavní postavu Davida Kellyho. Chvíli po switchi jsem jezdil po městě a fotil si nějaké fotky. Každopádně k jádru věci a mého porušení pravidel. Jelikož jsem jel okolo Lating Kings hoodu kde byli nějací hráči tak jsem si s nima povídal. Bavil jsem s nima i o té akci která se ten den stala a já tam byl za jiný char. Jelikož na mě padla otázka "Ty jsi tam byl za koho?" a já z odpověděl "Za latina". V tu chvíli mi přistál ban od Jardy za výše vypsané porušení pravidel. Vím že to muže znít divně či nereálně ale ihned po tom co jsem spatřil svuj ban jsem si uvědomil svoji chybu a že jsem to pokazil. Ještě ten večer jsem mluvil s Jardou v live-staffu kde mi byl definitivně obeznámen můj ban. Chybu jsem si uvědomil už před vstupem do staffu. Lituji této chyby a jak neprofesionální chování mě jako hráče to bylo. Každopádně se chci takhle omluvit hráčům kteří byli u této věci přítomní či Jardovi který to musel spectit. Tímto bych chtěl požádat ještě o možnost si zahrát na vašem projektu jelikož je to jeden z nejlepších serveru na RP v CZ/SK. Rád bych se vrátil za lidma které jsem tam poznal tak i za komunitou která je taky fajn.

Ještě bych zde rád napsal k opakovému porušení pravidel. Ano za ten rok a půl co jsem působil na serveru moje rp nebylo bezchybné. Měl jsem několik trestů jak banu tak i warnu. Z některých jsem se poučil více a některých méně. Každopádně vždy jsem měl nějakou jistotu že si znova zaerpím na SWRP. Každopádně se říká, že člověk se učí ze svých chyb a sám vím že by moje nové jednání s novou šancí si zahrát na projektu bylo uplně jiné. Každopádně bych se tu chtěl omluvit hráčum kteří byli u nějakého mého porušení svědky a nabořilo jim to Rp tak i staff teamu že jsem jim stěžoval a přidával práci.

Děkuji za dočtení až sem.

TheFireDark

Komentáře

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 18. August 2021

Zdravím tě, @FireDark,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @FireDark,

v souvislosti s datem udělení suspendace a ve vztahu ke tvému rejstříku trestů jsem se rozhodl pro zamítnutí tvého odvolání. Jeden měsíc od udělení permanentní suspendace není, dle mého názoru, dostatečný, pro tvou možnou nápravu.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí dvou kalendářních měsíců. 

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.