Žádost o unban č.1 - Obamovitch [Schváleno]
Discord přezdívka: .Obamovitch.
Discord ID:#0510
Profil služby Steam:
https://steamcommunity.com/id/Obamovitch/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Využití programu třetí strany - crosshair, Mixing
Datum udělení postihu: 17.3. 2021
Datum expirace postihu: Permanentní zákaz vstupu
Obhajoba:
*Crosshair:*
Ahoj, před pár měsíci jsem dostal permanentní zákaz vstupu na portál SideWayRP. Rád bych si zažádal o opětovné udělení přístupu.
Nehodlám se vymlouvat že se zapl sám, nebo jsem ho používal v jiné hře atp.
Zapl jsem crosshair po prvé za celou dobu co hraju RP, a po mé zkušenosti také naposledy.
Byl jsem připojený na serveru, a řešili jsme něco IC. Potom jsme se rozjeli každý jinam a šli sledovat lidi. Měl jsem zaplý crosshair.
Myslel jsem si že budu mít nějakou výhodu nebo něco. A že se budu cítit lépe když budu mít něco lepšího než ostatní, bohužel jsem se mýlil a doplatil jsem na to.
Asi 5 minut po zapnutí jsem poslal do IC chatu na discord screenshot dalekohledu a budovy i s crosshairem. Během chvíle jsem si to uvědomil a screenshot jsem smazal.
Po půl hodině jsem byl zavolán do Live staffu. Kde jsem byl tázán, zda vím čeho jsem se dopustil.
Ke všemu jsem řekl ano, nic jsem nepopíral. Protože všechno směřovalo k tomu že se tomu stejně nevyhnu.
K celé situaci jsem se přiznal a po chvíli jsem byl permanentně zabanován.
*Mixing:*
Za tento čin se nemám jak obhájit, nebo alespoň za jednu jeho část.
Na jedné ze svých postav jsem vybral peníze a dal je do kufru auta, protože jsem na ní už neměl v plánu hrát. A chtěl jsem jí smazat.
Přepnul jsem si na jinou postavu a odešel od počítače. Přibližně po dvaceti minutách jsem se vrátil k počítači, a úplně jsem vypustil z hlavy že jsem si přepnul na jinou postavu.
S postavou co vozidlo to vozidlo nevlastnila, nasedl jsem do ní. A vybral celý kufr abych postavu mohl smazat. Vrátil jsem se do motelového pokoje ale postavu naštěstí nesmazal.
Poté jsem byl kontaktován staffem a zavolán do live staffu. Situace dále pokračovala stejně jako u crosshairu.
*Závěr:*
Ke všem činům se přiznávám a za všechny se hluboce omlouvám. Jsem si jistý že mi suspendace byla udělena právoplatně a zasloužil jsem si ji ve všech směrech.
Po pěti měsíční pauze od RP jsem si uvědomil, že hrát na výhru je totální zbytečnost a akorát tím naštvu druhou stranu. Nebo na to sám doplatím.
Crosshair už nikdy nezapnu a ani nechci. Došlo mi že vlastně ta hra je pro zábavu a ne být ten nejlepší ze všech hráčů i přes to že tím někomu znepříjemním hru.
Ohledně mixingu jsem dospěl stejného názoru, že i když se to stalo náhodou. Ban byl oprávněný, protože k porušení pravidel z mé strany došlo.
Ze všech svých chyb jsem se poučil a nyní, pokud mi bude svoleno bych se chtěl stát RP hráčem bez využívání jakýchkoli programů.
Na SWRP jsem poznal spoustu nových super lidí, se kterými trávím čas i po suspendaci. A rád bych se za nimi vrátl do RP.
Došlo mi že jsem udělal velkou chybu, a že SWRP je jedna z nejlepších RP komunit na CZ/SK scéně. Možná si dovolím říct i že ta nejlepší. A rád bych se do ní vrátil.
I když myslím že to nebylo/nebude potřeba, raději jsem si pročetl a sověžil opět všechy pravidla serveru, abych byl připraven se opět ponořit do světa RP.
Děkuji za dočtení až do konce.
Obamovitch
Komentáře
Zdravím tě, @Obamovitch,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Obamovitch,
tvému odvolání jsem se rozhodl vyhovět. Doporučuji ti však jednat jen a pouze v souladu s pravidly portálu SidewayRP, neboť další postih může být nevratný.
Odvolání je schváleno.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP