Žádost o unban - zeus [Zamítnuto]
Discord přezdívka: zeus 🚬
Discord ID: #3345
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/4a5a7a8a/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Využívání programů třetích stran
Datum udělení postihu: XX.X.2018/19
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím,
touto diskuzí bych chtěl požádat o zkrácení / odstranění banu na vašem portálu. Od té doby co mi byl ban udělen tak dost lituju toho co jsem porušil a uvědomil jsem si co jsem vlastně udělal a více poznal za tu dobu co samotné RP je a o čem je, v té době kdy jsem na vašem portálu RPil tak jsem byl přeci jenom o 2-3 roky mladší kdy jsem moc RP nebral vážně a sám ho moc nechápal a snažil jsem se spíš získat peníze, jelikož mi jednou vyskočil na YT nějaký primitivní program pomocí čeho v té době ještě člo si bugnout peníze. Od té doby jsem toho dost litoval a změnil celkově způsob svého RP na mnohem kvalitnější kdy mi už nejde tolik ani o majetek ale spíš o RP než v té době, jelikož spousta mých přátel zde se chce vrátit nebo přijít zkusit jiné RP než je na jiných serverech tak bych byl nerad kdybych se od party rozdělil. Nevadí mi tolik ani že momentálně na serveru nehraje tolik hráčů ale spíš o to jaká na serveru kvalita toho RP je což na jiných RP serverech taková kvalita není.
Komentáře
Zdravím tě, @zeus,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @zeus,
důsledkem tvého jednání, bohužel, nemůže být nic jiného, než permanentní suspendace herního účtu. Zneužívání programů třetích stran za účelem získání finančního obnosu je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP a v takovém případě jsem skutečně nucen zamítnout tvé odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP