Žádost o unban [FajNoveY] [Schváleno]
Discord přezdívka: FajNoveY#9456
Discord ID: 850752625612029982
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199060924722/
Důvod vedoucí k udělení postihu: fake steam trade linky
Datum udělení postihu:12/08/2021
Datum expirace postihu: Nikdy
Obhajoba: Zdravím, jmenuji se FajNoveY a rád bych se vyjádřil k mé permanentní suspendaci
Takže abych začal nebudu tady psát jak jsem nemohl pochopit jak se to stalo/jak se mi tam mohl někdo dostat/ nějak se to stát muselo to je jasný, i když jsem na nic neklikal (ve svém vědomí) tak se mi nechce věřit tomu ,že slabé heslo byl ten důvod spíš bych to dal na to ,že jsem byl dost často nepozorný co se týče přijímání věcí na různých stránkách ,abych vás nějak víc uvedl k tomu ,když se to stalo tak se to stalo se to dne 12/08 asi ve dvě ráno , měl jsem štěstí že jsem to hnedka zjistil a mohl jsem to aspoň nějak umírnit i když swrp discord jsem nestihl ,tak co se týče posílání daného linku do pm a na nějaké jiné discordy jsem stihl takže jsem se pokusil všechno oddělat ,aby co nejmíň lidí na to kliklo a na dost discordů co by mě taktéž mrzelo jako swrp dc tak se to ani nedostalo, ještě samozřejmě před tímto celým jsem hnedka měnil heslo a resetoval autentikátor 2FA jak jsem smazal i nejvíc toho co šlo tak jsem okamžitě discord účet uzamkl je super že tuto věc discord nabízí ,protože můžete zamknout takhle celý váš účet a pro obnovu se musí jít na email ,jak jsem teda účet uzamknul hnedka jsem šel na email a radši i měnil heslo potom jsem dal funkci googlu která je ta ,že vyhledá všechno nebezpečí/kdo se snažil připojit na váš účet a tak t,akže toto všechno jsem udělal a byl jsem potom úplně safe co se týče toho že se to už dál nerozesílalo ještě k tomu bych chtěl napsat ,že vím a jsem obeznámen s tím že jsem za ten účet maximálně zodpovědný.
Děkuji za dočtení až do konce a přeji pěkný zbytek dne.
FajNoveY
Komentáře
Zdravím tě, @FajNoveY,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @FajNoveY,
rozhodl jsem se tvému odvolání vyhovět. Důrazně ti však doporučuji provést kontrolu zabezpečení svého účtu a nadále se držet stanovených pravidel
Odvolání je schváleno.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP