Jackob#4775 - Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: DeletedUser#XXXX
Discord byl hacknutý a následně vymazán
Discord přezdívka: Jackob
Discord ID: #4775
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125760416/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Lhaní o Věku ve formuláři, Toxicita v L-OOC
Datum udělení postihu: X.X.2021
Datum expirace postihu: permanentní
Obhajoba:
Zdravím rád bych se omluvil za to co jsem provedl je to moje chyba za kterou jsem trestán. Vypsal jsem si formulář s věkem 17, nyní mi je 15. Formulář byl přijat a začal jsem rpit atd… Následně si mě zavolali do čekárny staffové. A tam mi byl udělen pernamentí ban. Za toxicitu v L-OOC, Lhaní do formuláře o věkuju. Chtěl bych se omluvit celému Admin Teamu za to co jsem udělal a že jsem za to potrestán a že se to nikdy nebude opakovat. Jsem si své chyby vědom a ponaučen. Pokud dostanu druhou šanci budu dělat všechno pro to aby se to neopakovalo třeba jiným postihem. A příště vím že vše není jen o věku ale taky o tom říkat a psát pravdu.
Ban byl za neadekvátní chováni v L-OOC, Lhaní do formuláře. Omlouvám se za moje chování vím že už se to nikdy nestane a dlužím vám moc velkou omluvu za moje chování.
Mám zájem se vrátit mezi vaší komunitu, a nadále tvořit kvalitní RP co je na serveru. Ještě jednou se omlouvám moc celému AT a až se to nebude opakovat.
Omlouvám se celému Admin Teamu.
Přeji pěkný zbytek dne, Jackob.
rád bych si touto žádostí požádala o unban.
Komentáře
Zdravím tě, @Jackob16,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Jackob16,
ve tvém případě došlo k prohřešku, na nějž není možné navázat schválením. Zároveň, obcházení postihu je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP a v takovém případě jde o postih permanentní.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP