Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [lolkando] [Zamítnuto]

_lolkando_lolkando Člen
upraveno 22. November 2021 v Archiv

Discord přezdívka: lolkando#2762

Discord ID: 505433526103965708

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198976556712/

Důvod vedoucí k udělení postihu: RDM, KOS, Trolling, Nepovolená korupce - krádeže z PD skladu

Datum udělení postihu:19/9/2021

Datum expirace postihu: Nikdy

Moje Obhajoba: Kde bych začal, můj postih byl ze strany adminů odůvodněný a správný. Byla to doba, kdy SW "umíralo" a já se zachoval velmi špatně. Neměl jsem to dělat a neviděl jsem budoucnost RP na SW, které mi bude chybět. Chci se omluvit všem, kterým mé chování nějak udělalo špatnou náladu, zranilo nebo postihlo v RP. Chtěl bych se na SW vrátit protože to je můj nejoblíbenější RP server, kterým znám. Doufám, že to vyjde a ještě jednou se omlouvám všem. Trolit jsem neměl a potom jsem toho dne litoval, litoval jsem všeho, co jsem ten den udělal. Nikdy v životě bych to už tady na serveru neudělal. Chtěl bych se ještě omluvit Rohlíčkovi na kterého jsem byl toxic a vůbec si to nezasloužil. Mé chování se změnilo a doufám, že se nademnou A-team slituje a povolí mi se vrátit na SWRP. Mé chování také pramenilo z kicku z PD kvůli neaktivitě ale to je moje mínus.

P.S. : Udělal jsem to protože jsem byl dement ( nechci psát sprostá slova) protože by to mělo mít nějakou úroveň, když se snažím vrátit na dobrý server, který má budoucnost a vždy měl. chtěl bych dostat druhou šanci a ukázat vám, že se umím chovat a dokážu se chovat podle pravidel serveru SWRP.

Lolkando

Komentáře

• Zdravím tě, @lolkando,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @lolkando,

ve tvém případě došlo k porušení hned několika pravidel portálu a bohužel, od doby udělení postihu, neuběhla dostatečná doba, ve které by mohlo dojít k uvědomění.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.