Žádost o unban-50Blame [Zamítnuto]
Discord přezdívka: 50Blame
Discord ID: #6666
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198875185854/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Combatlog, KOS, Nízka kvalita RP, zneužívání bugu (bugování respawnu)
Datum udělení postihu: 24. 4. 2021
Datum expirace postihu: Permaban + DC perma
Obhajoba:
Zdravím,
Touto cestou bych rád požádal o unban. V této obhajobě popíšu, z jakých důvodu jsem byl zabanován a dále i vypíšu důvod, proč jsem se toho dopustil.
Vracíme se tedy o půl roku zpět. Rpil jsem Florencii 13 s Xsajdem a ostatními. Rozvíjeli jsme nějaké to svoje gang RP, protože jsme chtěli něčím obohatit samotný faction na SW, jako ostatní gangy. V pozdější chvíli nám v hoodech začali kroužit „mafiánské“ auta – viz. Corleone a jejich brigáda. Jejich úmysl byl ten, že nás postřílí a budou unášet, ačkoliv k tomu nebyl žádný pádný důvod, aby se srali do nás, nebo celkově vůbec do jakéhokoliv gangu. Vzhledem k tomu, že se to neustále opakovalo, už se tam projevovali nějaké samotné emoce – začali jsme být frustrovaný a tak podobně.
Díky tomu, že jsme předtím rpili MS-13, 18TH ST. a v průběhu těch RP to byli potom kropenice, což se nám nelíbilo, jelikož jsme měli rádi ten pěkný faction RP (gang RP). Díky tomu, že jsme se na těchto gangách kropili, založili jsme si Florencii 13, abychom opravdu mohli jet jen ten samotný faction, ale pak to začali kazit právě tyto nájezdy této větší frakce.
Jelikož to stále nemělo žádný konec, vletělo to do nás ještě víc, vzhledem k tomu, že jsme se stále museli kropit s nějakýma „mafiánama“. Rozhodli jsme se s těmi emocemi nějak vůči nim zakročit.
Jednoho dne jsme udělali regrupe. Vzali jsme si full geary a šli jsme raid na Corleone, prakticky po těch, co nás neustále huntili. Přišli jsme tam, rozstříleli je, počkali jsme, než dojeli PDčka, ty nás následně rozstříleli a pak jsme odpojovali a připojovali do doby, dokud nás to nehodilo do Vinewoodu.
Jakmile nás to hodilo do Vinewoodu, s tím, že jsme si bugli respawn. Pak pro nás přijel k tomu místu ve Vinewoodu týpek, který nás odvezl pryč a tím to celé končí. Následně mi psal Ginger, ať se dostavíme do life staffu a vzhledem k tomu, že jsme se tam nedostavili, dostali jsme permaban.
Na závěr přejdu ke své obhajobě. O unban na SW si žádám především kvůli tomu, že SW byl vždy z mého pohledu dobrý server pro RP, proto bych se rád vrátil. Rád bych se svou početnější skupinkou kamarádů vytvořil novou frakci, vytvořil přínosné RP pro samotný server a chtěl bych se vrátit k tomu, co mě bavilo – a to je prostě to samostatné seriozní RP na tomto serveru.
Pro svou obhajobu chci říct, že jsem jednal v úmyslech špatných vzhledem k tomu, že se celá situace neustále opakovala ze strany již zmíněné italské mafie, která měla zapotřebí „huntit“ svoje ego na nižších frakcích, než jsou oni. Každý den, když jsme chtěli vytvořit nějaké gang RP, nám to znepříjemňoval fakt, že pokaždé přijel někdo z této frakce nás „vykropit“. Mé jednání a jednání ostatních bylo především ze zoufalosti vůči tomu, že jsme si chtěli vytvořit RP a neustále jsme byli pod nátlakem jiné a větší organizace.
Tímto bych se chtěl omluvit, za mé nevhodné a nevkusné chování v té situaci, která nastala. Z celé situace jsem byl naštvaný a podrážděný společně i s ostatními a jednal jsem tak s horkou hlavou. Vím, že v té situaci jsem měl zachovat chladnou hlavu a nějak se tomu postavit lépe, avšak jsem člověk a jako člověka mě překonali mé emoce. Jsem bohužel jenom člověk, prostě i já dělám své chyby, z kterých se poučuji. Myslím, že to máme tak každý - děláme chybu a následně jí litujeme a poté se snažíme z vlastních chyb poučit. Proto se Vám znovu mi líto, jak celá situace tehdy proběhla.
Jak jsem již psal. Pokud bych dostal unban, rád bych se svou početnou skupinou rozjel nové RP, novou frakci a snažil se oživit samotný server pomocí lidí, kterých znám a s kterými bych chtěl společně zde rpit. Věřím, že se toho chytí i ostatní hráči a vytvoří též další frakce a další RP, které server rozhýbe.
Budu se těšit na Vaší odpověď a pevně věřím, že dostanu svou druhou šanci.
Blame
Komentáře
Zdravím tě, @50Blame,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @50Blame,
ve tvém případě došlo k porušení hned několika pravidel portálu a bohužel, od doby udělení postihu, neuběhla dostatečná doba, ve které by mohlo dojít k uvědomění.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP