Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - AlieN [Zamítnuto]

AlieNAlieN Člen
upraveno 22. November 2021 v Archiv

Discord přezdívka: AlieN

Discord ID: #6801

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198133919804/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Využívání třetího programu ve svůj prospěch.

Datum udělení postihu: Cca před 2 lety

Datum expirace postihu: Permanentní, 3339 měsíců, 15 dní, 9 hodin a 4 minuty.

Obhajoba:  Než se dostanu k mé obhajobě chtěl bych říci že jsem již jednou si psal o odvolání který mi byl bohužel zamítnut kvůli pohřešku kterého jsem se dopustil, i přesto vše a zatu celou dobu jsem nyní dostal opět šanci se vyjádřit a proto ji ihned využivám a poprosit vás o přehodnocení mé situace. Jak jsem jíž dříve psal, prvně bych se chtěl velice omluvit celému A-Teamu a vedení celého serveru SWRPZa své činy, za své chyby, chybou kterou jsem využil pro svůj prospěch a tím mohl narušit celý chod a celou ekonomiku serveru. Za své chyby doplácím již dodnes. Toto bylo moje první a poslední porušení pravidel na celém portálu SWRP.

Co mě vedlo k využití bugu? Na serveru jsem měl novou postavu za kterou jsem byl zaměstnaný ve státních složkách EMS což byl můj celý cíl tehdejšího RP jelikož jsem se velice zajímal o medicínu a být po boku s IRL "záchranáři" jako je "MudrKufr, Dr.Dom, Labestie apod. a učit se od nich, cíl který se mi i tehdy vyvedl a byl jsem zato opravdu rád a více jsem nepotřeboval. Po nějaké době jsem si uvědomil že tyto složky moc pěnez zkrátka nevydělávali s poměrem jiných frakcí či prací které server poskytoval, když jsem viděl ostatní hráče kteří mají vše co se jim zamane, po nějaké době jsem se dostal do bodu kdy já jsem také chtěl vyzkoušet jaké to bude mít něco více než jen "sanitku". Nic jiného jsem ani v té době za celou mojí RP scénu nerpil, pouze záchranné složky a nějak jsem se nezajímal o ostatní frakce, či předměty které mohu získat (např. auta, podniky, domy atd.). Peníze či majetek pro mě nikdy priorita nebyla, ale stále jsem se nebránil pro získání "většího" obnosu peněz. Po několika týdnech co jsem u vás mohl trávit svůj čas, tak mi kamarád ukázal cestu, program přes který si můžu "přidat peníze, vidět hráče na mapě, opravovat si vozidlo". Bohužel po pár dnech jsem podlehl pokušení a pořídil jsem si tento třetí program, který mi umožňoval si otevřít "MOD MENU" a zkoušel jsem vše, co jsem viděl. Když jsem viděl že je opravdu možné si přidat peníze a mít větší majetek tak jsem i tak učinil.. Místo toho, abych tuto chybu nahlásil tak jsem toho využil a obohatil si své potřeby. Pár hodin nato, či následující den, jsem byl zavolán do SWRP Live Staff Support, konkrétně myslím že se jmenoval Tučňák, omlouvám se, ale nejsem si jist, kde jsem se měl obhájit a vysvětlit své činy. Ihned v tento moment jsem věděl že je konec a za jakým účelem tam jdu. Rovnou jsem věděl, že je konec, proto jsem i narovinu řekl, že jsem si peníze přidal přes třetí externí program a nesnažil se jakkoliv zabránit. Tímto okamžikem mi byl následně udělen permanentní odebrání přístupu na váš herní portál SWRP.

Permanentní ban jsem dostal nepamatuji si již přesný den, ale bude to již přes 2 roky. Je to přeci již nějaká doba, a za tu dobu jsem si hodně věcí uvědomil, nabil zkušeností a rozumu a "dospěl" v té době jsem neměl takový přehled o pojmu RP a obecně o celé FiveM RP scéně. Nyní vím, jaké jsou moje cíle a jak se snažím provádět moje RP, o majetek či obnost peněz je pro mě maličkost díky této zkušenosti za kterou pykám dodnes či počet hráčů, pro mě je důležité úroveň RP. Nyní vždy bylo a je mojí prioritou seriozní a realistické napodobení situací což si myslím i doteď že jediný portál který toto dokázal a stále dokáže nabídnout je SWRP. Nyní jakékoliv programy které jsem měl již nemám a nemám vůbec v plánu jakkoliv se vracet k chybám které jsem již udělal a když se nyní každým dnem obracím zpět, tak si říkám jak moc toho lituji a jestli mi to zato stálo, což vím, že nestálo. Jsem si vědom své chyby a ban mi byl přidělen oprávněně a proto jsem ani nezkoušel takovou dobu se jakkoliv odvolat či zkoušet moje šance, proto jsem se i s tím smířil že mi zůstane navždy. A teď jsem tady, po více jak 2 letech, roku sledování ostatních streamerů, videií a dalších platforem a zkouším to znovu, abych si konečně mohl napojit zpět na server, který mi ukázal CZ/SK scénu a snad to nejreálnější RP které jsem doteď mohl zažít. SWRP pro mě vždy byl a stále je základ, inspirace a motivace. Omlouvám se celé komunitě, celému A-Teamu, celému Staffu. a hlavně bych se chtěl omluvit vám, jakožto vedení serveru že jsem vás musel do této situace položit. A byl bych rád kdybych dostal další a poslední šanci..

Děkuji za přečtení

S pozdravem

AlieN

Komentáře

• Zdravím tě, @AlieN,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @AlieN,

v posledním resumé ti bylo sděleno, že v rámci tohoto případu již není možné podání odvolání. Jsem nucen se tohoto resumé držet a proto tedy zamítnout odvolání aktuální.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.