Žiadosť o unban - GoldenDeagle [Zamítnuto]
Discord prezývka: GoldenDeagle
Discord ID: #6666
Profil služby steam: https://steamcommunity.com/id/goldendeagle12345/
Dôvod vedúci k udelenie postihu: RDM, KOS, Nízka Kvalita
Dátum udelenia postihu: 6.8.2021
Dátum expirácie postihu: Permaban a Discord ban
Obhajoba: Zdravím Staff a Managment Team ktorý čítajú moju žiadosť, chcel by som sa vyjádriť k svojmu permabanu. Permaban som si nechal udeliť v čase keď na portály Sideway nebol dostatok ľudí a žiadne rp, myslel som si vtedy v mojej hlave že server nemá budúcnosť a že tam už nikdy nebude hrať komunita ľudí, ktorá tam hrala a dosť som sa mýlil. Za tie 3 mesiace čo mám permaban som dosť často uvažoval o svojom treste a pýtal sa sám seba prečo som to vlastne spravil a čo mi to prinieslo. Od momentu ako som dostal permaban, som sa nejako vykašlal celkovo na rp a neriešil veci ohľadom toho a začal sa zameriavať viac na školu a reálny život. Teraz ako prichádza zima mám trošku viac času na počítač a preto by som sa chcel vrátiť späť do Sideway komunity s ktorou som tvoril rp skoro rok a pol a dosť ma bavila. Samozrejme uznávam a uvedomujem si chyby ktoré mi zariadili permaban ako jazdenie po meste a spamovanie n-wordu, strielanie pri nemocnici, na motelu, toxicita na určitých ľudí na portály SWa a zbytočné hroty, preto by som rád požiadal Staff a Managment Team ak na to budú mať čas, o prečítanie mojej žiadosti a poprípadnému vyhoveniu mojej požiadavky, Vďaka za prečítanie a prajem pekný deň
Golden
Komentáře
Zdravím tě, @GoldenDeagle,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @GoldenDeagle,
ve tvé historii je uvedeno hned několik trestů, z nichž očividně nedošlo k žádnému poučení. Dále, obhajovat své jednání nedostatečným počtem hráčů je při nejmenším dětinské a také vysoce irelevantní.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP