Žiadosť o unban - Galien [Zamítnuto]
Discord přezdívka: $Laco.
Discord ID: #8973
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198995496590/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Toxicita - Shitstorm (Toretto Discord) Uražky Staff
Datum udělení postihu: 29/04/2021
Datum expirace postihu: PERMANENTNÍ
Obhajoba:
Vážený Staff Team, Chcel by som tu obhájiť svoj ban ktorý mi bol udelený. Ten rok a pol ktorý som strávil na swrp boli moje najlepšie chvíle ktoré som kedy zažil v hre Fivem (RP), Aj to je dôvod prečo si píšem dané odvolanie na projekt SWRP ale hlavní je prístup Staff Teamu ktorý bol úžasný riešil veci rýchlo a tak ako mal. Nikdy nenechal na servery ľudí ktorý mohli niak kaziť zábavu ostatným ľudom porušovaním pravidiel portálu, taktiež sa mi páčila cela komunita, bolo to niečo nové tak ako pre mňa tak aj pre veľa ľudí s ktorými som došiel na daný projekt. Tak preto by som chcel ako prvú vec sa ospravedlniť Staff Teamu za moje chovanie voči ním (Toxicita), presnejšie na discorde kde sa začala hádka medzi staffom a frakciou, takže chcem sa ospravedlniť Rohlíkovi ku ktorému som bol neslušní , povieme si pravdu bolo mi všetko ľúto po niakom čase. Ako ďalšie by som sa chcel vyjadriť za moje chovanie. Viem správal sa som ako blbec vybehol som zbytočne moc agresívne na daných ľudí z dôvodu toho že som bol akurát po rozhodnutí o mojom postihu neviem čo to do mňa vošlo a je mi to ľúto. A hlavne sa ospravedlňujem za zbytočne vyvolávanie konfliktov na danom discorde. rozmýšľam čo všetko mám spraviť aby som sa mohol vrátiť a ísť naspäť za kamarátmi a rpiť. Následne by som bol aj ochotný isť s vami Kľudne niekde do callu a porozprávať sa o tom. Chcel by som sa verejne ospravedlniť celému Admin Teamu portálu Sideway RP. Ako ďalšie sa ospravedlňujem samému Staff Teamu Rohlikovi a Majitelovi Michalovi za svoje chovanie. Následne sa ešte ospravedlňujem celej frakcii v ktorej som mal možnosť Rpiť za svoje správanie. Budem veľmi rád keď ma Všetci prijmete znovu medzi seba a sľubujem že moje RP bude adekvátne a prispôsobivé tak ako je stanovené Podľa Pravidiel Portálu SidewayRP. Mrzí ma to , a najdalej by som chcel na tomto portálu pokračovať. SidewayRP je kvôli tomu “vibu” a celkovo komunite jedinečný herný portál. RolePlay ma už dlhšiu dobu nebavil a SW vo mne vyvolalo spomienky a znova chuť podstate RP hrať.
Prajem krásny zvyšok dňa.
Komentáře
Zdravím tě, @Galienn,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Galienn,
evaluaci tvého odvolání je nutné rozdělit na část faktickou a část morální. Bavíme-li se o části první, musíme zmínit skutečnost týkající se počtu tvých přestupků a s nimi spojených postihů. Během svého působení, v rámci komunity portálu SidewayRP, jsi byl mnohokrát pokárán za své jednání, jež bylo v rozporu s pravidly. V určitých případech dokonce v hrubém rozporu. Z těchto postihů sis však nevzal žádnou zpětnou vazbu a v jednání podobném pokračoval i nadále.
Morální část zde jistě také stojí za zmínku. Mohu tě ujistit, že kopírovat úvod své obhajoby z obhajoby jiného postihu v rámci jiného portálu není příliš vhodné a snaha o získání přízně členů evaluačního týmu, tímto způsobem, je skutečně amorální a zároveň odporuje zdravému rozumu.
Jsem nucen se zamyslet, kterou část, samotného evaluačního procesu, chci upřednostnit. Upřednostním-li faktickou část, je patrné, že pakliže nedošlo k nápravě v průběhu samotného působení, nedošlo k ní ani nyní. Upřednostním-li však část morální, bude vydání resumé podstatně snazší. V naší komunitě jsou vítání hráči, kteří jednají v souladu s pravidly, mají respekt k ostatním členům portálu a zároveň používají alespoň minimum zdravého rozumu. Ty bohužel, nyní, nesplňuješ ani jedno z těchto kritérií. Nejen že jsi členům SWRP Teamu prokázal, že jednání dle pravidel portálu SidewayRP není tvou doménou, ale zároveň jsi tímto odvoláním dokázal, že respektem k ostatním členům komunity nedisponuješ absolutně vůbec. Abych tedy, v rámci férovosti, neupřednostňoval ani jednu z částí evaluace, zamítám tvé odvolání na základě obou.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP