Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Atlimiter [Schváleno]

AtlimiterAtlimiter Člen
upraveno 4. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: atlimiter

Discord ID: 7337

Profil služby Steam:  https://steamcommunity.com/id/atlimiter/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz

Datum udělení postihu: Někdy v roce 2019

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím,

v roce 2019 mi byl na vašem serveru udělen permanentí ban za bugování peněz skrze /register a vytváření nových postav. Nechci se zde obhajovat tím, že částka 30.000$ byla malá a nijak nepoškodila tehdejší ekonomice. Moc dobře si uvědomuji svoji hloupost a svůj čin, který jsem tehdy spáchal a trest, který za něj nesu jsem pochopil a žiju s ním do teď. Psal jsem si již vícero žádostí o unban na Váš server, ovšem neúspěšně, dalo by se až říct, že jsem v některých opravdu prosil na kolenou. Od mého banu jsou to již 3 roky, které uplynuli a já za ten čas prošel nespočtem zkušeností v RP světě. Nahrál jsem dohromady okolo 4.000 hodin na FiveM a z mnoha věcí jsem se poučil a vnímám je úplně s jiným nadhledem, než tenkrát. Pravdou je, že SideWay byl můj první server, kde jsem začínal a možná je to také důvod toho, proč jsem tuto šílenou blbost udělal.

A proč tuto žádost vlastně píšu i po té době?

Chtěl bych si na vašem serveru opět zahrát, vlastně bych si na něm chtěl zahrát již ty celé 3 roky, za které mi to zatím bohužel nebylo umožněno a proto s nějakou mizící nadějí doufám, že třeba již tahle žádost by mohla být ta, která by konečně mohla býti tou úspěšnou. A pokud se to nezadaří? Tak si počkám na další možnost a sepíšu to stejně znovu, protože naděje ve mně neumírá.

Na závěr bych se celému projektu SideWay chtěl omluvit za své konání a za zásah do ekonimiky, který jsem tenkrát způsobil, svůj čin si uvědomuji a opravdu mě mrzí a nejvíce mě na něm mrzí to, že prostě nikdy nešel vzít zpět. Takže, jedno velké OMLOUVÁM SE.

Omlouvám se a žádám ještě o jednu šanci.

Děkuji,

s pozdravem,

Atlimiter.

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.