Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žadost o unban [Zamítnuto]

paulpaul Člen
upraveno 22. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: paul_#1913

Discord ID: 693890390281027634

Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198847727333/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Použití crosshair

Datum udělení postihu: 26.11.2020

Datum expirace postihu: perma

Průběh: nebudu opice a priznam se ze jsem si zapl crosshair protoze jsem byl debil

Obhajoba: Samozřejmě si uvědomuju co jsem udělal a že jsem porušil pravidla portálu SWRP je mi to hrozně líto ale bohužel stalo se... crosshair nepoužívám v rp ale můžete ale i nemusíte mi věřit chápu vás protože mě nemůžete hlídat pokaždé co budu rpit.. uvědomil jsem si že jsem udělal kravinu a už bych ji neudelal... na vašem portalu mám hodně na rpeno a znám dost lidí a chtěl bych poprosit o druhou šanci rpit na vašem portalu....  

ano vim ze uz mam nemam pravo se odvolat ale chci si to po roce zkusit a doufat ze mam jeste nejakou sanci dostat unban kdyz bude tedka reborn swrp tak bych si strasne rad zase za rpil na nem a nedelal blbosti, sam si myslim ze jsem uz trosku dospel za tu dobu a vim jak se chovat.

s Pozdravem Paul

+ chci jeste dodat to ze jsem nikdy nezkousel obchazet ban nevim jak se na to prišlo ale nezkousel jsem to

Komentáře

• Zdravím tě,

děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Zdravím tě, @paul,

ve tvém případě došlo opakovaně k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. Zároveň jak jsi sám zmínil, tak ti již bylo uvedeno v tvé předchozí žádosti, že není možné podat další odvolání.

Jde tedy skutečně o postih permanentní.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již opravdu není možné podání dalšího odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.