Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban č.1 - trejdy [Zamítnuto]

trejdytrejdy Člen
upraveno 24. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: littero1

Discord ID: #7569

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199202698653/ (účet na kterým jsem dostal ban jsem prodal)

Důvod vedoucí k udělení postihu: Ban byl udělen za porušování komunitních pravidel portálu SWRP a spammování reportů.

Datum udělení postihu: někdy v roce 2021

Datum expirace postihu: Permanent

Obhajoba: V roce 2021 jsem hrál jako normální den s kamarády na serveru SWRP, RPil jsem několik hodin denně a celkem jsem to potil😅 Po nějakém to měsíci jsem dostal permanentní ban za porušování komunitních pravidel protože když jsme měli takovou menší akci, tak jiný cartel zametili a unesli mě, já samozřejmě naštvaný jsem začal do looc jim nadávat a že metí atd.... Psal jsem tolik reportů že jsem nakonec dostal permanentní ban za porušování komunitních pravidel a spammování reportu. Za svoje následky jsem vědom a hodně mě to mrzí, jediné co můžu říct je že se moc omlouvám a takové chování ode mě už neuvidíte a prosím vás o unban! Děkuji s pozdravem Trejdy.

Komentáře

• Zdravím tě,

děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Zdravím tě, @trejdy,

tvé jednání, bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Zároveň, ve své obhajobě zamlčuješ velmi důležité situace, kterých ses téže dopustil a jejichž zamlčením se snažíš o zvýšení své kredibility a šance na kladný výsledek. Z těchto důvodů jsem nucen tvé odvolání zamítnout.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.