Žádost o unban/zkrácení banu č.2 - Sn1aker [Zamítnuto]
Discord přezdívka: sn1aker
Discord ID: #0271
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198210697913/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušování komunitních pravidel, Trolling"
Datum udělení postihu: 27.08.2021
Datum expirace postihu: Perma + ban na discordu,
Obhajoba: Zdravím, chtěl bych nejdříve pozdravit Staff Team a požádat je o unban. Dostal jsem ban někdy minulý rok a myslím si, že jsem se ponaučil z mého trest, který byl Trolling, který si uvedomuji. Vždycky mě u vás RP bavilo, akorát jsem zrovna v tu dobu dělal blbosti, které si uvědomuji až teď. Byl to můj první trest na portálu SWRP, vždycky jsem jel podle pravidel a bude to i na dále, pokuď bych dostal unban. Hlavní důvod mého návratu by byl, že máte dobrou komunitu a skvělý Staff Team a nejvíc se mi líbí vaše pravidla, takže bych se rád vrátil k RP na vašem serveru, který je i dobře optimalizovaný pro můj počítač.
Chtěl bych popřát hezký zbytek dne Sn1aker.
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @zubidubko,
tvé působení na herním serveru značně snižovalo hráčský komfort ostatních hráčů. Během svého působení ses dopustil mnoha přestupků a ani z jednoho nevedlo žádné poučení. Bohužel, z těchto důvodů jsem nucen kompletně zamítnout tvůj případ.
Odvolání je zamítnuto.
v rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP