Žádost o unban/zkrácení banu č.1 - Matýsek [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Matýsek
Discord ID: #1046
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198088666320
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušování komunitních pravidel, Combatlog, Trolling"
Datum udělení postihu: 19.května.2021
Datum expirace postihu: Perma + ban na discordu,
Obhajoba: Zdravím, chtěl bych nejdříve pozdravit Staff Team a požádat je o unban. Dostal jsem ban někdy minulý rok a myslím si, že jsem se ponaučil z mého trest, který byl Trolling, že jsem boural do lidí. Combatlog, který si už nepamatuju, ale myslím že jsem se odpojil, když se to zrovna řešilo. Vždycky mě u vás RP bavilo, akorát jsem zrovna v tu dobu dělal blbosti, které si uvědomuji až teď. Byl to můj první trest na portálu SWRP, vždycky jsem jel podle pravidel a bude to i na dále, pokuď bych dostal unban. Hlavní důvod mého návratu by byl, že máte dobrou komunitu a skvělý Staff Team a nejvíc se mi líbí vaše pravidla, takže bych se rád vrátil k RP na vašem serveru, který je i dobře optimalizovaný pro můj počítač.
Chtěl bych popřát hezký zbytek dne Matýsek.
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @Vondris,
ve tvém případě došlo k porušení hned několika pravidel portálu a bohužel, od doby udělení postihu, neuběhla dostatečná doba, ve které by mohlo dojít k uvědomění.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP