Žadost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: paul_#1913
Discord ID: 693890390281027634
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198847727333/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Použití crosshair
Datum udělení postihu: 26.11.2020
Datum expirace postihu: perma
Průběh: nebudu opice a priznam se ze jsem si zapl crosshair protoze jsem byl debil
Obhajoba: Samozřejmě si uvědomuju co jsem udělal a že jsem porušil pravidla portálu SWRP je mi to hrozně líto ale bohužel stalo se... crosshair nepoužívám v rp ale můžete ale i nemusíte mi věřit chápu vás protože mě nemůžete hlídat pokaždé co budu rpit.. uvědomil jsem si že jsem udělal kravinu a už bych ji neudelal... na vašem portalu mám hodně na rpeno a znám dost lidí a chtěl bych poprosit o druhou šanci rpit na vašem portalu....
ano vim ze uz mam nemam pravo se odvolat ale chci si to po roce zkusit a doufat ze mam jeste nejakou sanci dostat unban kdyz bude tedka reborn swrp tak bych si strasne rad zase za rpil na nem a nedelal blbosti, sam si myslim ze jsem uz trosku dospel za tu dobu a vim jak se chovat.
s Pozdravem Paul
+ chci jeste dodat to ze jsem nikdy nezkousel obchazet ban nevim jak se na to prišlo ale nezkousel jsem to
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @paul,
ve tvém případě došlo opakovaně k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. Zároveň jak jsi sám zmínil, tak ti již bylo uvedeno v tvé předchozí žádosti, že není možné podat další odvolání.
Jde tedy skutečně o postih permanentní.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již opravdu není možné podání dalšího odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP