Žádost o zkrácení banu - Č.1 Flashiik [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Flashiik
Discord ID: 0001
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/laskaheroin/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení herních a komunitcních pravidel
Datum udělení postihu: 7.11.2021
Datum expirace postihu: Perma
Obhajoba:
Ahoj, chtěl bych požádat o udělení unbanu. Ban jsem dostal společně s champagnerade po tom co jsme napsali do ooc chatu lehce provokační zprávy. Napsal jsem jednu zprávu o to zda-li zajdem někam do klubu pokuď bude něco open. Nepřijde mi to jako velké porušení pravidel, sice mi to přijde jako neadekvátní chování, ale opravdu né na permu.
Dalším důvodem co mi byl sdělen bylo opakované porušení herních a komunitních pravidel, za celou dobu jsem dostal asi 2 nebo 3 bany což mi nepřijde jako zas tak velká historie banů. Za všechny své bany jsem si odpykal v plné výši.
Dalším důvodem, takovým neoficiálním který nám napsal dzardajs na frakční discord byl že jsme byli členy frakce která již na serveru není vítana (Cuba). Nebyl jsem si vědom toho že by bylo trestné vůči pravidlům být členem nějaké frakce. Chápu, že frakce dělala občas problémy, ale na druhou stranu opravdu to byla frakce? Nebyli to jen určití lidé, kteří si postihy odnesli ?
Chtěl bych si tímto požádat o unban z důvodu že mi důvod k banu nepřijde adekvátní, a ve výsledku jsem nic moc neudělal.
Děkuji za přečtění, čauky <3
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @Flashiik,
za tvé jednání, jež bylo v hrubém rozporu s pravidly, je aktuální doba postihu silně nedostačující. Zároveň tě mohu ujistit, že důvodem tvého postihu není příslušnost k tebou zmiňované "frakci", nýbrž tvé předešlé, vysoce neadekvátní, chování. Sám jistě víš, o jakém chování je zde řeč.
V aktuálním stádiu však tedy nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP